Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Beste indiske restaurant

Beste indiske restaurant

Har du hørt om Listen to Baljit, kanskje Oslos beste indiske restaurant?

Listen to Baljit er en indisk restaurant, hvor konseptet er indisk street food med en vestlig vri. Restauranten åpnet høsten 2018, og har siden åpningen opplevd stor suksess og god pågang. Det har til nå ikke vært en lørdagskveld uten at lokalene har vært fullpakket med fornøyde spisegjester. Restauranten egner seg også godt til et hyggelig lunsjbesøk.

Kom innom restauranten eller reserver et bord på listentobaljit.no i dag.

Reserver bord i dag

EN SPENNENDE INDISK MENY

Den indiske restauranten Listen to Baljit er blant de beste restaurantene i Oslo når det kommer til indisk street food. Mange forbinder gjerne street food med gatekjøkken og fettholdig mat, men her får du småretter proppfulle av sunne og gode råvarer.

Hos Listen to Baljit har restauranteier Baljit Singh skapt en unik indisk atmosfære, der lokalene både ser og føles ut som en ekte “Løkka”-café. Menyen er inspirert av det indiske gatekjøkken, men med en vestlig vri. Den er eksklusiv og innholdsrik, og alle matrettene kan deles mellom deg og ditt selskap.

Listen to Baljit byr på en god atmosfære, deilig mat og drikke og en herlig stemning, og til tross for at restauranten er ny har den rukket å havne blant manges favoritter. Mange har også omtalt restauranten som byens beste indiske restaurant.

 

Les mer: Ny restaurant Oslo

 

EKSKLUSIVE INDISKE RETTER

Listen to Baljit er blant byens beste indiske restauranter når det gjelder moderne retter. På denne restauranten kan du både oppleve tradisjonsrike retter med smaker som du allerede kjenner godt til, samt nye retter som Baljit Singh har lagt mye kjærlighet i for å skape.

I tillegg til de nyskapende street food-rettene, kan du også smake på eksklusive, indiske og tradisjonelle retter basert på autentisk masala. Rettene består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. Du kan også bestille vegetarretter, alle proppfulle av smak, krydder og grønnsaker. De tradisjonelle rettene serveres med det indiske brødet naan, som kommer i forskjellige smaker, samt andre indiske brød i smakfulle varianter. Rettene serveres på fat, med en eksklusiv presentasjon.

Street food er den perfekte måten å bli kjent med indisk matkultur på. De ulike rettene reflekterer store regionale forskjeller. Indisk mat kjennetegnes av fyldig smak, tekstur og aromatiske krydder, men utover dette kan indisk mat ha store variasjoner. Det er store innenlandske forskjeller innen både mattradisjon, kultur og språk. Velger du street food hos Listen to Baljit, får du en smakrik sammensetning av retter samt en hyggelig og sosial ramme rundt måltidet.

 

HVA KJENNETEGNER INDISK MAT?

Masala er det indiske uttrykket for en rett som består av flere ulike typer krydder, og brukes gjerne også som indisk slang for “en interessant miks av ting”. Det er nettopp en miks av ting du finner i menyen hos den indiske restauranten Listen to Baljit, laget av erfarne kokker med en spennende kokkeerfaring.

Bruken av krydder på det indiske kjøkkenet er omfattende, og kryddermikser brukes i alt fra cocktails og desserter til tradisjonelle middagsretter. Alle måltider inneholder mye krydder, og disse brukes gjerne hele, malt, tørket eller blandet. Noen krydder varmes også før de males for å få frem ekstra smak og duft. En vanlig krydderblanding består ofte av ingefær, chillipepper, gurkemeie, sennep, safran, nellik, kardemomme og kanel, i tillegg til andre urter.

Men visste du at den omfattende bruken av krydder i utgangspunktet har til hensikt å holde kroppen frisk? Krydderblandingene består nemlig av en mengde antioksidanter, noe som bidrar til et bedre immunforsvar og holder kroppen sunn og frisk. Du kan med andre ord bidra til å holde kroppen frisk ved å smake på ulike retter og indiske cocktails hos Listen to Baljit! Menyen er lagt opp på en slik måte at det skal være enkelt å kombinere flere retter i løpet av ett måltid. Ta med deg godt selskap og gjør en indisk helaften ut av restaurantbesøket.

Kunder som spiser keema pav. Kunden smører kjøttdeig på det indiske brødet sitt. Ulike mattretter i bakgrunnen på bordet. Tallerken med ris og butter chicken.

VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT – KANSKJE BYENS BESTE INDISKE RESTAURANT

Er du nysgjerrig på Listen to Baljit?

Baljit Singh kommer fra en familie som har servert indisk mat til Oslofolket i mer enn 30 år. Siden familien kom til Oslo i 1982 har de åpnet en rekke spennende indiske restauranter, som alle har rukket å bli kåret til de beste indiske restaurantene i byen.

Baljit Singh ønsket å starte en familierestaurant som serverte indisk street food og fingermat, og etablerte derfor den nye restauranten Listen to Baljit like ved Solli Plass i slutten av 2018. Siden den gang har restauranten mottatt mye ros, komplimenter og gode anmeldelser både i store aviser og på TripAdvisor.

Bestill bord hos Listen to Baljit i dag! Vi er kanskje den beste indiske restauranten i byen, og er særlig gode på indiske småretter, desserter og cocktails.

 

Velkommen til oss!

Reserver bord