Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Menu

Forsiden av menyen. Viser stjernekast i forskjellige aviser. Tasting menu blir introdusert i forsiden av menyen. Allergener nedeserst på bildet. Småretter. Grønn bakgrunn, med svart, rød og blå skrift.
En side av menyen. Viser til ulike tandoori retter, forretter og streetfood. Allergener nedesert til venstre siden av menyen. Grønn bakgrunn, med svart, rød og blå skrift.
En side av menyen med curry rettere. Viser retter rundt hele India. Allergener på enden av siden. Retter med kylling, lam, reker og vegetar.
En side av menyen som viser til ulike naan, dessert, sideretter og diverse drikker. Barnemeny. Allergener nedesert på siden. Grønn bakgrunn med svart, rød og blå skrift. Rød bakgrunn på sideretter. Rød ramme rundt ulike desserter.
En side av menyen med øl valg. Indisk øl. Tap øl. Alkoholfri øl. Apertif. Flaskeøl. Grønn bakgrunn, gul på apertif. Med svart og gul skrift.
En side av menyen med ulike vin. Rød vin, hvit vin, rose og sprudelende vin. Allergener nedesert på siden. Grønn bakgrunn, med svart skrift. Rød ramme rundt allergener.