Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Beste indiske restaurant i Oslo

Beste indiske restaurant i Oslo

Listen to Baljit åpnet i slutten av 2018, og ble raskt overøst med komplimenter av både gjester og byens anerkjente matanmeldere. I dag har restauranten etablert seg som en av de beste indiske restaurantene i Oslo.

RESERVER BORD I DAG

INDISK MAT OSLO

Den indiske restauranten Listen to Baljit befinner seg ved Solli plass i Oslo. Her byr vi på et spennende og unikt streetfood-konsept servert i freshe og moderne lokaler. Restauranten har noe for enhver smak, og passer både store og små – alle som ønsker indiske mat i Oslo servert på en ny og spennende måte.

Er du sulten på indisk mat i Oslo? Reserver bord du også, så finner du fort ut hvorfor vi mener Listen to Baljit er Oslos beste indiske restaurant. Du finner oss ved Solli Plass i Frognerveien 1.

INDISK RESTAURANT

Listen to Baljit er en indisk restaurant som serverer streetfood i Oslo. Vi har reist India rundt, smakt på indisk mat fra de fjerneste strøk og mesket oss i indiske gatevogner i både store og små byer. Vi har besøkt noen av de beste indiske restauranter som finnes, i tillegg til fjerne matboder og gårder på den indiske landsbygda.

Resultatet av reisene våre er en helt unik meny, og et kult konsept du ikke finner maken til i Oslo. Ved vår indiske restaurant får du en nydelig matopplevelse.

INDISK RESTAURANT OSLO

To jenter/damer spiser i vinduet i restauranten. De snakker med hverandre. Vi ser et rødvinn glass og et glass med mango lassi. Listen to Baljit logo i vindu med hvit skrift. Levende lys på bordet med mat. Thali. Butter chicken.

Det er ingen tvil om at vår indiske restaurant har tatt opp konkurransen om å være blant de beste indiske restaurantene i Oslo. Dette har vi fått til fordi vi setter en moderne vri på tradisjonell indisk mat.

Helt siden åpningen i 2018, har vi fått svært gode anmeldelser på TripAdvisor. Vi har også blitt omtalt av noen av landets største aviser, som Aftenposten og Godt.no

Er du sulten på indisk mat, er det ingen tvil om at du skal komme til oss. Hør på Baljit: Vi er Oslos beste indiske restaurant!

INDISK OSLO

Familien Singh er godt kjent innen det indiske restaurantmiljøet i Oslo. Familien har bydd på seg selv og sine matretter siden 1980-tallet, og var dermed blant de første som brakte indiske mattradisjoner til Oslo. Siden den gang har familien stått bak flere indiske restauranter i Oslo, alle basert på ulike sider av indiske kultur- og mattradisjoner.

Det var sønnen i familien, Baljit Singh, som ønsket å starte en restaurant inspirert av indiske matboder og gatemat. Han fant de perfekte lokalene på Solli plass i Oslo sentrum, og restauranten har vært en suksess fra dag en. 

INDISK OSLO SENTRUM

Et trebord med mange ulike matretter, både hovedretter og streetfood. Mange ulike farger. Blader fra en plant på starten av bildet.

Baljit satte visjonen sin ut i livet ved å kombinere familieoppskrifter som hadde gått i arv i generasjoner, med urban og ofte ukjent gatemat. På menyen hos Listen to Baljit står både tradisjonsrike og moderne indiske retter, servert på eksklusiv måte i trendy omgivelser.

Er du ute etter indisk i Oslo sentrum, kan du trygt booke bord hos Listen to Baljit. Vi gir deg det beste fra to verdener servert på ett sted – perfekt for deg som ser etter en unik indisk restaurant i Oslo sentrum. 

INDISK MAT OSLO SENTRUM

Et tradisjonelt indisk måltid består av mange små retter av ulike smaker som er ment for å deles, og disse små tapas-lignende rettene blir kalt thaali. 

Å dele matretter skaper en sosial og inkluderende affære, og delt matglede – perfekt for deg som ønsker en kulinarisk opplevelse i godt selskap, midt i Oslo sentrum.

BESTE INDISKE RESTAURANT

Et bord fullt med ulike retter, både hovedretter og forretter med naan. Ulike farger. Naan i en kurv. En person/hånd som holder i naan kurven.

Er du ute etter skikkelig god indisk mat, kan du glede deg til et besøk hos oss. Vi serverer indisk fine dining, trendy streetfood, nydelige indiske cocktails, og småretter som er laget for å deles mellom gjestene.

Vi byr også på lunsj. Hiv i deg et smakfullt og næringsrikt måltid, eller ta med deg et kjapt måltid i farta!

OSLO INDISK RESTAURANT

Menyen vår består også av eksklusive og tradisjonelle indiske matretter. Rettene serveres i en utsøkt presentasjon inspirert av indisk fine dining. Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske kulturen. 

Kombiner dine favorittsmaker og råvarer med lam, fisk, kjøtt eller kylling. Spiser du ikke kjøtt kan du også bestille vegetarretter som er fulle av smak, krydder og deilige grønnsaker. 

INDISK RESTAURANT OSLO SENTRUM

Masala dosa på tallerken med ulike sauser. En drink på bildet. På et trebord. Mange farger på bordet.

Ta med deg en date, venn eller lunsjmøtet, og smak på autentisk indisk mat på en av Oslos beste indiske restauranter. Du finner vår indiske restaurant i Oslo sentrum, rett ved Solli plass.

På menyen kan du blant annet velge smaksrike retter som er dekket i aromatiske kryddere og deilige sauser, og småretter som er inspirert av indisk thali. Du vil oppleve ulik bruk av tradisjonelle indiske kryddermikser i alt fra cocktails og desserter til tradisjonelle og utradisjonelle matretter. 

BESTE RESTAURANT OSLO

Listen to Baljit er et nytt, spennende, moderne og indisk high-class konsept som kombinerer street food og fine dining. Vår indiske restaurant baserer konseptet sitt på autentisk masala fra indiske gårder, og maten lages av anerkjente kokker med lang erfaring. 

Be en av våre servitører om å komme med anbefalinger til retter som passer sammen, eller plukk og miks dine favoritter fra vår street food meny. Sett sammen et måltid fra de mest eksotiske hjørner av India, eller hold deg til en region av gangen. Bare fantasien setter grenser på indisk mat. Det er lite annet som kan måle seg i farge, smak og fyldighet. 

BOOK BORD VED EN AV DE BESTE INDISKE RESTAURANTER I OSLO

Lyst til å prøve deg på våre spennende retter? Bestill bord i dag, eller kom innom vår restaurant på Solli Plass.

Reserver bord