Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk Oslo

Indisk Oslo

Ser du etter indisk i Oslo, kan du besøke den indiske restauranten Listen to Baljit. Her kan du smake på indisk mat som er inspirert av vestlige mattradisjoner og street food. På menyen finner du oppskrifter som baserer seg på indiske food trucks, indiske familietradisjoner og smaker som masala fra indiske gårder.

Restauranten passer for deg som søker en kjapp matbit eller som ønsker å oppleve indisk fine dining i godt selskap. Høres dette ut som noe for deg? Kom inn våre nye og moderne lokaler på Solli plass i dag!

MAKE A BOOKING

MODERNE INDISK MIDT I OSLO

Restauranteier Baljit Singh fulgte i familiens fotspor, og åpnet nok en suksessfull indisk restaurant i Oslo. Restauranten åpnet i slutten av 2018 på Solli plass, og har siden da rukket å høste gode anmeldelser på blant annet TripAdvisor, Google og Aftenposten.

Her har gjestene latt seg forføre av indiske retter med en moderne vri. Baljit ønsket å starte noe annerledes, og lot seg inspirere av indisk street food. Han kombinerte denne inspirasjonen med familieoppskrifter som har gått i generasjoner, og resultatet ble restauranten som har blitt varmt tatt imot av folk som er sultne på indisk i Oslo.

Hos Listen to Baljit kan du oppleve indisk fine dining, smake på nydelige indiske cocktails, eller hive i deg en kjapp og smakfull matbit. Sett sammen flere retter, og smak deg gjennom en indisk opplevelse. Dette er det ultimate stedet for deg som ønsker indisk i Oslo.

Les mer: Familierestaurant

EN SPENNENDE MENY LAGET AV BEREISTE KOKKER

Listen to Baljit baserer seg på et avslappende og moderne indisk konsept i Oslo, men ønsker også å holde fast ved indiske tradisjoner.

Baljit verdsetter familiehistorien sin og den indiske kulturen, og har derfor ivaretatt indiske tradisjoner der også personalet gir deg en bit av indisk kultur. Kokkene har lang erfaring fra det indiske kjøkken, og noen av dem har erfaring fra kjøkken som Taj Mahal Palasset i Mumbai, og en rekke andre kjente indiske steder.

Bestill retter som er smaksrike, dekket i sauser som har en fin tekstur og aromatiske kryddere. Indisk tradisjon er kjent for sine kryddermikser som brukes i alt fra cocktails og desserter til tradisjonelle og utradisjonelle matretter. Alle måltider inneholder mye aroma. Krydder og urter brukes hele, malt, tørket eller blandet. Noen krydder varmes før de males for å få frem ekstra smak og duft. Krydderblandingene består ofte av ingefær, chillipepper, gurkemeie, sennep, safran, nellik, kardemomme, kanel samt andre urter. Det er blant annet denne aromaen Baljit har beholdt i sine oppskrifter for å kunne gi deg den gode opplevelsen av indisk i Oslo.

Les mer: Indisk restaurant fingermat

 

SMAK INDISK I OSLO

Kom innom Listen To Baljit – vi gir Oslo indisk mat med en moderne vri.

Baljit Singh hadde et ønske om å starte en restaurant inspirert av indisk street food kombinert med sine egne indiske familietradisjoner i Oslo. Familien har servert indisk mat i over 30 år i Oslo. Til nå har de åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter med en indisk og vestlig tvist. Singh og familien har tidligere startet populære og suksessfulle indiske restauranter som New Delhi, Bombay Brasserie og Holy Cow.

Les mer: Indisk restaurant

Listen to Baljit passer for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske matkulturen. Ta med deg en date, venn eller lunsjmøtet og smak på autentisk indisk i Oslo. Menyen består av retter inspirert av alle Indias hjørner som er proppfulle med deilige smaker. Er du nysgjerrig på indisk mat, vil restauranten vår være en perfekt måte å smake flere ulike retter i ett måltid. Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter.

Velkommen!

Reserver bord