Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk restaurant Oslo

Indisk restaurant Oslo

Listen to Baljit er en spennende indisk restaurant i Oslo som har hentet sin matinspirasjon fra food trucks i India. Oppskriftene bygger på mattradisjoner som har gått i flere generasjoner, og masala fra indiske gårder laget av kokker med lang erfaring på det indiske kjøkken.

Gjestene kan glede seg over smakfulle retter, drikke, vin og cocktails, samt et lokale som byr på en eksotisk atmosfære. Rettene blir servert i en eksklusiv presentasjon, og alt ved denne restauranten minner om indiske tradisjoner – med en moderne vri.

MAKE A BOOKING

INDISK RESTAURANT I OSLO MED TRADISJONELL OG UTRADISJONELL MAT

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo, startet av Baljit Singh. Singh og familien har tidligere startet populære og suksessfulle indiske restauranter som New Delhi, Bombay Brasserie og Holy Cow, og alle har blitt varmt mottatt av både gjester og media.

Familiehistorien er viktig for Baljit, og derfor ønsket han å ivareta tradisjoner. Han startet derfor en indisk restaurant der han kombinerer oppskrifter som har gått i generasjoner med en utradisjonell og vestlig vri. Rettene er inspirert av indisk gatekjøkken, hvor menyen består av blant annet matretter fra alle Indias hjørner. Menyen har også småretter som gir deg muligheten til å smake på “alt” i ett måltid.

Kokkene har lang erfaring fra det indiske kjøkken, og har blant annet jobbet på Taj Mahal Palasset i Mumbai, og en rekke andre kjente indiske steder. I denne restauranten vil du smake retter som er smaksrike med en fin tekstur og aromatiske krydder, inspirert av indisk kultur.

 

INDISKE TRADISJONER STÅR SENTRALT

Til tross for en moderne vri, står indiske tradisjoner i sentrum hos Listen to Baljit. Rettene baserer seg på indisk masala, som er sammensatte krydderblandinger, og gjerne retter som serveres med en smakfull saus av en tykk tekstur.

Indiske matretter er kjent for sin omfattende bruk av krydder, og kryddermikser brukes i alt fra cocktails og desserter til tradisjonelle matretter. Alle måltider inneholder mye aroma, og krydder og urter brukes gjerne hele, malt, tørket eller blandet. Noen krydder varmes før de males for å få frem ekstra smak og duft. Krydderblandingene består ofte av ingefær, chillipepper, gurkemeie, sennep, safran, nellik, kardemomme, kanel samt andre urter. Tradisjonelt ble det brukt mye krydder i hvert måltid for å holde kroppen frisk. Faktisk så skal man bli friskere av å få i seg seks ulike smaker i hvert måltid.

Den indiske restauranten Listen to Baljit er intet unntak, og rettene serveres på eksklusivt vis. Rettene består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. I tillegg kan du bestille vegetarretter fulle av smak, krydder og grønnsaker. Mange av de tradisjonelle rettene serveres med det indiske brødet naan, også dette kan du få i forskjellige smaker, samt andre indiske brød i smakfulle varianter. Rettene kan fint deles, og slik kan du smake deg gjennom Indias kultur.

Vi tilbyr også en egen lunsjmeny for deg som skal ha en kjapp matbit i løpet av jobbdagen.

 

Se mer: “Meny”

 

VELKOMMEN TIL VÅR INDISKE RESTAURANT I OSLO

 

Thali på bildet med mange ulike retter. Garlic naan i en kurv. Salat på siden. Meny på bildet. En blå drink.

Vil du smake indisk mat med en vri? Et besøk til denne indiske restauranten i Oslo vil være en kulinarisk opplevelse, og en reise gjennom Indias kjøkkentradisjoner servert på en ny og spennende måte. I tillegg donerer vi også et måltid til et sultent barn over hele verden, hver gang noen spiser et måltid hos oss. Og hvert år, rundt juletider, samles vi for å støtte barn gjennom utdanning og skolering.

Familien Singh er stolte av å servere indisk mat, basert på oppskrifter som har gått i generasjoner, og familien har bydd på indiske mattradisjoner i over 30 år i Oslo. Til nå har de åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter som alle har mottatt mye oppmerksomhet.

Listen to Baljit er en indisk restaurant for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta med deg middagsdaten eller lunsjmøtet for å smake autentisk indisk street food midt i Oslo.

Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter. Vi tilbyr også en lunsjmeny. 

Besøk Listentobaljit.no for bordreservering eller for mer informasjon.

Reserver bord