Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk takeaway

Indisk takeaway

Listen to Baljit tilbyr kanskje byens beste indiske takeaway! Ring oss på 998 62 000 for å hente selv.

Bestill take away: Listen to Baljit er den indiske restauranten på Solli plass med deilig, indisk mat som serveres like godt i restauranten som hjemme i stua. Hør på Baljit og bestill take away med det samme!

SE TAKEAWAY MENY

“ALT” I ETT MÅLTID

Listen to Baljit kombinerer oppskrifter som har gått i generasjoner hos familien Singh med utradisjonell og vestlig inspirert mat. Rettene er inspirert av indiske gatekjøkken, med matretter fra alle Indias hjørner. 

Ved å velge fra smårett-menyen får du mulighet til å smake på “alt” i ett måltid. Spør gjerne servitøren om hjelp til å sette sammen et måltid med fingermat. 

Bestill take away Oslo

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo sentrum som tar deg med på en kulinarisk opplevelse gjennom Indias regioner. Her får du indisk kokekunst servert på en ny og spennende måte. 

Ønsker du å prøvesmake retter med ulike røtter i den indiske mattradisjonen? Bestill indisk takeaway fra Listen to Baljit, så får du autentisk indisk street food i komforten av ditt eget hjem. 

Bestill take away: Ring oss på 998 62 000 for å hente selv.

Masala dosa på tallerken med ulike sauser. En drink på bildet. På et trebord. Mange farger på bordet.

INDISK TAKE AWAY HOLDER KROPPEN FRISK

I indisk kultur fokuserer man mye på å holde kroppen sunn og frisk, og da er hva man spiser spesielt viktig. I indisk mat får du mange forskjellige kryddere, og det er ikke tilfeldig. Kryddere er nemlig laget av urter og planter som inneholder antioksidanter, som bidrar til å holde kroppen frisk. 

I indisk mat brukes derfor krydder i alt fra store middagsretter til cocktails og søte desserter. 

Baljit viser Oslos befolkning hvordan indisk mat gjøres riktig. Velkommen til den indiske restauranten Listen to Baljit på Solli plass, eller bestill indisk takeaway og ta med deg maten videre. Vi lover deg et autentisk måltid godt for kropp og sinn uansett!

Bestill take away: Ring oss på 998 62 000 for å hente selv.

SE TAKEAWAY MENY

NYDELIG INDISK MAT

Det er mange som tror at indisk mat bare er sterkt krydret mat som er komplisert å lage, men dette er helt feil. Indisk mat er så mye mer, og det er dette Baljit Singh ønsker å vise Oslofolket med sin nye restaurant Listen to Baljit.

Hver eneste region og delstat i India har sin kultur og sine mattradisjoner, med egne krydre og råvarer. Noen kjente retter finner du de fleste steder, men også disse kan ha sin egen vri og fremgangsmåte.

KRYDDER I INDISK MAT

De fleste indiske kjøkken har en krydderboks med fem-seks ulike typer krydder som brukes daglig. Disse består gjerne av ingefær, chillipepper, gurkemeie, sennep, safran, nellik, kardemomme og kanel.

I indisk kultur tenker man mye på hvordan en skal holde kroppen sunn og frisk, derfor brukes det så mange forskjellige typer krydder. Det sies at ved å bruke seks forskjellige typer krydder daglig vil dette bidra til å holde kroppen frisk, da krydder er laget av urter og planter som blant annet inneholder antioksidanter.

Krydder brukes til og med i indiske cocktails og desserter!

INDISK TAKE AWAY PÅ FROGNER

På vår restaurant på Frogner, kan du smake deg gjennom en innholdsrik meny. Menyen består blant annet av småretter som gir deg muligheten til å smake på det meste i ett måltid. Menyen inneholder også eksklusive og tradisjonelle indiske matretter.

KJØTT ELLER VEGETAR?

Rettene serveres med en eksklusiv presentasjon, og du kan velge blant retter som består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. Spiser du ikke kjøtt kan du også bestille vegetarmiddag full av smak, krydder og deilige grønnsaker.

Vi har noe for enhver smak, og gjestene kan gjerne egenkomponere middagen etter egne preferanser eller spørre om kokkens preferanser. Flere av våre indiske retter serveres med indisk brød, ris og annet spennende tilbehør.

GOD MAT SOM KAN DELES

Er dere flere som skal ut å spise sammen? Rettene kan deles slik at dere sammen smake dere gjennom flere matretter.

Street food passer perfekt for deg som ønsker å smake på litt av alt. Menyen består av retter fra hele India med en moderne vri, og rettene er proppfulle av deilige smaker. Er du nysgjerrig på indisk mat og kultur, vil vårt konsept være en perfekt måte å smake flere ulike retter i ett måltid.

SE TAKEAWAY MENY

Reserver bord