Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Ny restaurant Oslo

Ny restaurant Oslo

Listen to Baljit er en ny restaurant i Oslo med et spennende konsept som tar deg med på en reise gjennom indiske mattradisjoner. Vi byr på indisk mat inspirert fra gatene i India, i tillegg til eksklusive og tradisjonelle indiske retter. Vi serverer både lunsj og middag, og tilbyr også indiske cocktails og desserter, samt et stort utvalg av vin og drikke.

MAKE A BOOKING

NY RESTAURANT I OSLO MED EN VARIERT MENY

Den nye restauranten byr på en meny av varierte retter inspirert av indisk street food, krydrede cocktails, søte desserter og tradisjonelle indiske retter. Dette er restauranten for deg som søker en indisk kulinarisk opplevelse

Vi baserer oss på indiske tradisjoner med en ny vri. Et tradisjonelt indisk måltid består av mange små retter av ulike smaker som er ment for å deles – litt som tapas, bare at disse rettene blir kalt thaali. Å dele matretter skaper et inkluderende måltid, og ikke minst en delt matglede. I tillegg sies det at seks ulike smaker i det daglige matinntaket bidrar til en bedre helse, ifølge indisk tro. Vi tilbyr varierte retter med en liten moderne vri, og alle våre retter kan selvfølgelig deles.

I vår nye restaurant i Oslo kan vi by på indiske og tradisjonelle retter basert på autentisk masala – eller tradisjonelle krydderblandinger. Rettene består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. Er du vegetarianer kan du bestille vegetarretter fylt med mye smak, krydder og grønnsaker. De fleste av de tradisjonelle rettene serveres også med det indiske brødet naan, også dette fåes i forskjellige smaker, samt andre indiske brød i spennende varianter.

 

 

VÅR NYE RESTAURANT I OSLO BYR PÅ TRADISJONELL INDISK MAT MED EN VRI

Tradisjonell indisk mat defineres ofte som sterk, velduftende og smakfull. Men visste du at det er store geografiske forskjeller på indiske mattradisjoner, og at indisk mat ikke nødvendigvis behøver å være så sterk? De smaksrike rettene kylling masala og kylling korma for eksempel stammer fra nord-indiske fronter, og retter av svinekjøtt eller fisk servert med tropiske grønnsaker stammer fra det vest-indiske kjøkkenet. Helt øst i India er matrettene inspirert av mongolsk og kinesisk mat.

Man deler gjerne indiske tradisjoner inn i fire ulike soner av landet, og hver sone har hvert sitt preg i matveien. Likevel vil retter som kylling masala, kylling korma, punjab, og andre retter basert på tjukkere sauser, være sentrale i de fleste deler av landet.

Det er nettopp disse variasjonene i tradisjoner og matvaner som vår nye restaurant i Oslo er inspirert av. Vi tilbyr en meny med et stort utvalg av deilige og smaksrike retter basert på alle Indias tradisjoner og indisk gatekjøkken, og hos oss vil du få en reise gjennom landet. Prøv deg på den delen av menyen vår som heter “All around India”. Del rettene med venner eller kjæreste for å få den ultimate opplevelsen.

 

Se hele menyen her.

 

GODE PÅ VEGETARMAT

Indisk mat består ikke bare av kjøttretter. Det indiske kjøkken er faktisk ekspert på vegetarmat på grunn av den varierte sammensetningen av grønnsaker, tilbehør og krydderblandinger. Alle kjente retter kan lages uten kjøtt, og likevel være like næringsrike og smakfulle.

I vår nye restaurant i Oslo kan du smake på en rekke smakfulle retter som ikke inneholder kjøtt. Vi har alt fra indiske pannekaker og fylte naan-brød til tradisjonelle indiske retter.

Små retter på et tre bord. Streetfood. Farger. Ulike retter. Brød og saus på et marble fat. Dhai puri. Samosa chaat. Thali. Korriander. Chili wada.

KOM INNOM VÅR NYE INDISKE RESTAURANT I OSLO I DAG

Lyst til å prøve indisk mat med en ny vri?

Baljit Singh og hans familie har servert indisk matglede i Oslo i over 30 år. Baljit hadde et ønske om å starte en restaurant basert på inspirasjon fra indisk street food. Til nå har han og familien åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter med indisk og vestlig tvist.

Den nye restauranten Listen to Baljit passer for deg som ønsker å smake på retter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta med deg en date, venner eller lunsjmøtet for å smake autentisk indisk street food midt i Oslo.

Menyen vår består av retter fra hele India med en liten moderne vri. Er du nysgjerrig på indisk mat, vil indisk street food og våre retter være en perfekt måte å smake på mange ulike retter i ett måltid. Menyen består av både små og store matretter, god vin og drikke og deilige desserter.

Besøk Listentobaljit.no for bordreservering eller for mer informasjon.

Reserver bord