Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

TAKEAWAY OSLO

Takeaway Oslo

Ring oss på 99 86 20 00 for å bestille takeaway og hente selv i restauranten. Vi holder til sentralt på Solli plass, perfekt plassert når du skal ta med deg middag på vei hjem fra jobb, eller hente en ekstra god lunsj til kontoret. 

Take Away – Levere maten rett hjem? Bestill via Foodora eller Wolt

MAKE A BOOKING

DEILIG INDISK TAKEAWAY

Hos Listen to Baljit gjør vi det enkelt: Bestill fra den vanlige menyen vår, og hent selv i restauranten. Da får du de samme deilige rettene rett hjem slik at du kan nyte et godt indisk måltid i fred og ro hjemme hos deg selv. Ønsker du å få maten levert kan du bestille via Foodora eller Wolt.

Det indiske kjøkken er kjent for å by på noe av verdens beste mat, og våre kokker er stolte bærere av den samme indiske kulinariske tradisjonen – med vår egen helt spesielle vri. Vi har mikset indisk fingermat med high-class oppskrifter, og serverer street food som du aldri før har opplevd. 

Hva venter du på? Hør på Baljit og bestill takeaway rett hjem. Nyt et deilig, indisk måltid akkurat der det passer deg. Du er selvsagt også hjertelig velkommen til restauranten.

TAKEAWAY OSLO – STREET FOOD RETT HJEM

Listen to Baljit er først og fremst kjent for street food – laget med kjærlighet og ment for å deles. Våre oppskrifter er basert på autentisk masala fra indiske gårder, utviklet av anerkjente kokker med lidenskap for faget. 

Baljit har reist India rundt og smakt seg gjennom spennende food trucks funnet langs indiske landeveier og i travle urbane strøk. India er et stort og mangfoldig land, rikt på lokale spesialiteter og mattradisjoner som har gått i generasjoner. Det er derfor ingen enkel oppgave å skaffe seg oversikt, men Baljit har klart å hente det aller beste av lokale spesialiteter til restauranten på Solli plass. 

Gjør magen klar for rykende, varm nan laget i tandoorovn, den berømte Bombay burgeren fra Mumbai og pepperfritert calamari – funnet i indiske kyststrøk og servert med varme aromatiske krydder og smaker. 

GOD MAT

Er du ute etter en god lunsj eller middag i Oslo bør du ta turen til Listen to Baljit. De fleste kan være enige om at god mat er viktig for livskvaliteten, og mat er som regel også rammen for små og store sosiale anledninger.

Alle elsker å møtes over et godt måltid, så hvorfor ikke booke bord hos Listen to Baljit? Vi har kanskje Oslos beste street food, og annen mat som passer de fleste. Vi lover deg at du blir god og mett hos oss!

SMAKSMENY SOM GJØR DEG SULTEN PÅ MER

Hos Listen to Baljit finner du en helt unik smaksmeny som er perfekt å dele. Fra denne er det bare å plukke og mikse, så får dere smake på litt av hvert – eller be servitøren om hjelp til å sette sammen et måltid fullt av uforglemmelige smaker. 

Skal du på date med kjæresten? Eller er det tid for jentekveld? Da bør dere komme til Listen to Baljit. Her finner dere deilig mat og god stemning i trendy lokaler, midt i Oslo sentrum.

INDISKE DRINKER

Listen to Baljit er også kjent for å servere spicy, indiske drinker. Du finner ikke maken noe annet sted i byen. Våre signaturdrinker er laget på indiske smaker og kryddere, og gjør deg garantert varm og god i vinterkulda. 

Vi har også et stort utvalg indisk øl og vin, i tillegg til alkoholfri drikke. 

OSLOS BESTE THALI

Menyen byr også på thali-inspirerte retter, som er små retter som enkelt kan deles mellom flere. Indisk street food og thali-retter passer perfekt for deg som ønsker å smake på litt av alt. Hos Listen to Baljit finner du moderne retter fra hele India som er proppfulle av deilige smaker, grønnsaker og sauser. Vi har kanskje beste thali i Oslo!

Vi anbefaler våre thali-inspirerte retter når du vil kombinere flere smaker i ett måltid, eller dele rettene med middagsfølget ditt. Kombiner flere småretter for å få en unik smaksopplevelse, eller velg et tradisjonelt indisk måltid med ris, tandoori saus og naan.

Spør gjerne om kokkens anbefalinger om du er usikker på hva du bør prøve og hvordan du bør sette sammen rettene. Topp middagen med en god og fyldig vin og en søt dessert.

En servitør som holder thali, som er en tallerken med mange ulike matretter og mango lassi. Servitøren har på svart unfirom.

TAKE AWAY OSLO, DROP-IN ELLER ONLINE BOOKING

Ønsker du å teste restauranten i Oslo som er best på indisk street food? Vi tilbyr både takeaway, drop-in og bordbestilling. Hos oss får du smakfulle indiske retter, laget av et stjerneteam av kokker, servert på indisk vis. 

BESTILL TAKE AWAY OG HENT SELV

Ring oss på 99 86 20 00 for å bestille takeaway og hente selv i restauranten.

Levere maten rett hjem? Bestill via Foodora eller Wolt

VI SERVERER, DU SPISER!

Vi serverer lunsj og middag, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en smaksrik helaften for deg og dine gjester. Du vil finne noe for alle på menyen. Ta gjerne kontakt med en av våre flinke servitører for anbefalinger, enten det gjelder å sette sammen retter fra smaksmenyen, eller drikke som kan passe godt til maten. 

Hvit "Listen to Baljit" logo på vinduet til restauranten. I speilbildet ser man et hvitt bygg.

Velkommen til Listen to Baljit!

Reserver bord