Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Best restaurant Oslo

BESTE INDISKE RESTAURANTER I OSLO

Lurer du på hvilken restaurant i Oslo som er best? Vi mener svaret er Listen to Baljit – i all beskjedenhet selvfølgelig – og vi skal gjøre vårt beste for å overbevise deg om det samme! Vi serverer moderne, indiske matretter laget av noen av Indias mest anerkjente kokker.

Hør på Baljit, og reserver et bord i dag!

Go to English article

MAKE A BOOKING

UNIKT KONSEPT MED STREET FOOD

Konseptet vårt er helt unikt, og noen av våre mest populære retter fra smaksmenyen er:

  • Royal Tandoori Mixed Grill
  • Dahi Puri
  • Bombay Burger
  • Masala Dosa

Du tar med deg god apetitt – vi tar oss av resten. I restauranten vår er det god stemning og lave skuldre, og selvfølgelig all den deilige indiske maten du kan drømme om. 

BEST RESTAURANT OSLO

Listen to Baljit er startet av familien Singh, som også står bak flere av byens mest populære indiske restauranter. Våre restauranter har flere ganger blitt kåret til beste restauranter i Oslo

Familien står blant annet bak:

GOD MAT OG GODE OPPLEVELSER

Listen to Baljit er et helt unikt restaurantkonsept som kombinerer god mat med ungdommelige trender. Vi har reist India rundt for å finne glemte oppskrifter på indisk mat, og resultatet er en spennende street food-meny hvor moderne teknikker møter gamle tradisjoner. 

Street food og fingermat er det vi er aller best på!

Vi har også hentet noen av Indias beste kokker til restauranten vår. Kokketeamet vet hvordan de skal løfte god mat til uante høyder. Det er ikke for ingenting at vi kaller oss den beste restauranten i Oslo!

DE BESTE ANMELDELSER

I 2018 åpnet Listen to Baljit i moderne og freshe lokaler på Solli plass. Siden da har det bare gått oppover. Vi er fullbooket nesten hver eneste kveld, og har begeistret både sultne gjester og kravstore anmeldere.

VGs anmelder syntes at maten vår var både fargerik, velsmakende og ypperlig indisk. Aftenpostens anmelder ble imponert av vårt moderne og avslappede konsept. Dagsavisens anmelder mente at det var all grunn til å lytte til Baljit.

PÅ MENYEN HOS LISTEN TO BALJIT

På menyen hos Listen to Baljit finner du mat fra de mest eksotiske regioner av India. Vi har klassiske, indiske retter som du kanskje allerede kjenner, i tillegg til moderne street food. Mange av rettene våre lages med en ny og moderne vri, slik at maten du bestiller hos oss er helt unik. 

Du kan bestille mat fra Tandoor-menyen, street food-menyen eller smaksmenyen. Du kan også velge mellom et godt utvalg indisk brød og annet tilbehør. 

Hvis dere er flere som skal spise sammen er det hyggelig å bestille mange forskjellige retter og dele. Dette skaper en fin sosial ramme rundt måltidet, og alle får smake på litt av hvert. Kanskje dere finner noen nye favoritter?

Listen to Baljit er kanskje den beste restauranten i Oslo på moderne, indiske matretter. Her finner du unike street food-retter, samt tradisjonelle indiske matretter i moderne lokaler med en herlig atmosfære. 

Reserver bord eller kom innom oss idag for god mat og en unik smaksopplevelse. 

KÅRET TIL EN AV OSLOS BESTE RESTAURANTER

Listen to Baljit har blitt kåret til beste restaurant i Oslo innen sin kategori av flere gjester og matbloggere, og interessen har vært stor siden åpningen i slutten av 2018. Restauranten byr på en hyggelig atmosfære, god mat og uforglemmelige smaksopplevelser. 

Restauranten baserer seg på et helt unikt konsept, og tilbyr smaksrike indiske street food-retter, laget på ferske råvarer og indiske mattradisjoner. 

Mange av rettene serveres som små tallerkener som enkelt kan deles mellom deg og ditt selskap. Restauranten oppfordrer til å dele retter og kombinere ulike smaker for å få den optimale restaurantopplevelsen. Book bord og prøv selv i dag, du også! 

FANTASTISKE INDISKE STJERNEKOKKER

Hos Listen to Baljit er vi opptatte av at restauranten skal ha en avslappet atmosfære, samtidig som maten skal være eksklusiv. Derfor har restauranteier Baljit hentet inn noen av verdens beste indiske kokker til sin restaurant i Oslo. 

Kokketeamets nyeste tilskudd er restaurantens nye sjefskokk, Harpreet Kaur Longani. Longani har blant annet jobbet som Executive Chef hos den kjente indiske hotellkjeden Taj Hotels. Hun er kjent for sine autentiske og eksklusive retter, og kan nå glede Oslo-restaurantens gjester med sine enestående kokkeegenskaper. 

EN SPENNENDE MENY

Små retter på et tre bord. Streetfood. Farger. Ulike retter. Brød og saus på et marble fat. Dhai puri. Samosa chaat. Thali. Korriander. Chili wada.

Den indiske restauranten har blitt belønnet med gode anmeldelser for sin spennende meny, som tilbyr noe godt for alle. Restaurantmenyen har blitt rost for sine eksklusive retter, men også for sin evne til å holde på indiske tradisjoner. Her finner du det beste fra både den vestlige og østlige verdenen. 

Rettene er fulle av smak, indisk krydder, tekstur og autensitet. Bestill flere retter for en komplett smaksopplevelse, og del gjerne rettene mellom deg og ditt selskap for et inkluderende måltid. 

I tillegg har vi en spennende drink- og cocktailmeny, med signaturdrinker laget på indiske smaker og kryddere. Vi tilbyr også en vinliste som passer til utvalgte indiske retter.

KOM INNOM RESTAURANTEN ELLER BOOK ONLINE

Ønsker du å teste restauranten i Oslo som er best på indisk street food? Kom innom Listen to Baljit på Solli plass! Vi tilbyr smakfulle indiske retter laget av et stjerneteam av kokker i hyggelige lokaler. 

Vi serverer lunsj og middag, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en eksklusiv helaften for deg og dine gjester. Du vil finne noe for alle på menyen. Ta gjerne kontakt med en av våre flinke servitører for anbefalinger.

Prøv oss du også. Våre lokaler ligger sentralt plassert i Oslo sentrum, og du finner enkelt frem med kollektivtrafikk eller bil. 

Book bord eller kom innom restauranten i dag. Velkommen! 

VELKOMMEN TIL EN AV OSLOS BESTE RESTAURANTER!

Det er lite annet som kan måle seg med indisk mat i farge, smak og fyldighet. Be en av våre servitører om å komme med anbefalinger til mat og drikke som passer sammen, eller plukk og miks dine favoritter fra vår street food-meny. 

Sett sammen et måltid fra de mest eksotiske hjørner av India, eller hold deg til en region av gangen. Bare fantasien setter grenser når det gjelder indisk mat.

Du finner restauranten i Oslo sentrum på Solli plass. 

Bestill et bord i dag, og finn ut om Listen to Baljit er den beste restauranten i Oslo!

Reserver bord