Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk Frogner

Indisk Frogner

Ser du etter indisk på Frogner har vi gleden av å fortelle deg at Listen to Baljit serverer deg indisk mat på et helt nytt vis. Inspirert av indisk streetfood i en herlig blanding av eksklusiv high-class matretter, vil et besøk hit være en opplevelse du sent vil glemme.

Besøk Listen to Baljit i Frognerveien 1. Reserver bord online eller ring i forkant for å sikre deg de beste plassene.

RESERVER BORD I DAG

MODERNISERTE RETTER

Listen to Baljit serverer indisk på Frogner, og er i godt selskap med en rekke andre indiske restauranter på vestkanten i Oslo.

Men det som gjør akkurat denne lille og sjarmerende restauranten så unik er moderniseringen av tradisjonelle indiske retter. Her behøver du ikke spise deg stappmett på en ret6t og du trenger heller ikke å velge kun én ting fra menyen.

Menyen er lagt opp slik at du enkelt kan bestille flere småretter i løpet av en kveld, og slik gjøre et hyggelig middagsbesøk om til en helaften og reise gjennom det indiske kjøkken.

Den indiske restauranten åpnet i slutten av 2018, men har allerede rukket å høste en rekke gode anmeldelser – både fra noen av landets største aviser og gjennom tjenester som TripAdvisor. Godt.no beskriver blant annet maten på restauranten som “velsmakende, moderniserte retter fra det indiske kjøkken”, og ga restauranten terningkast fem.

Noen forbinder gjerne streetfood med gatekjøkken og fettholdig mat, men hos Listen to Baljit får du matretter som er basert på sunne og gode råvarer. Restauranten har noe for alle, og  kokkene kommer også med egne anbefalinger om du er usikker på hva du bør velge.

 

Les mer: Ny restaurant Oslo

 

 

EN FAMILIERESTAURANT

Den indiske restauranten Listen to Baljit er en familierestaurant på Frogner, som både er egnet for familier og som er startet av en familie med en lang historie i restaurantbransjen i Oslo.

Listen to Baljit ble startet av Baljit Singh, som er sønn av Sardar Gurdial Singh. Sardar kom til Oslo i 1982 og startet den populære restauranten Maharaja Restaurant. Siden har familien startet en rekke suksessfulle indiske restauranter med nyskapende konsepter. Listen to Baljit er intet unntak, og Baljit Singh har overrasket restaurantgjestene med sitt helt nye street food-konsept.

Har du lyst til å prøve indisk på Frogner og smake på autentiske indiske smaker med en moderne vri, er dette restauranten for deg.

Restauranten byr på retter fra hele India, og er rettene er spekket med herlige smaker. Menyen inneholder små og store matretter, god drikke og deilige desserter.

VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit tilbyr et helt nytt og unikt konsept som allerede har fått mye oppmerksomhet siden åpningen i slutten av 2018. Restauranteier Baljit Singh kommer fra samme familie som blant annet står bak de populære restaurantene New Delhi Restaurant, Holy Cow og Bombay Brasserie.

Vår indiske restaurant på Frogner ble til etter at Baljit ønsket å starte en restaurant basert på indisk streetfood og fingermat. Restauranten har mottatt mye ros, positive tilbakemeldinger og gode anmeldelser både i store aviser og på TripAdvisor. Mange av gjestene har allerede blitt stamgjester!

En servitør som holder 3 skåler med dessert. Gulab jumaan med vanilje is.

Nysgjerrig på indisk mat? Listen to Baljit passer perfekt for deg som ønsker å prøvesmake indiske matretter fra ulike sider av den indiske kulturen. Velkommen!

Reserver bord