Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk mat Oslo sentrum

Indisk mat Oslo sentrum

Listen to Baljit er en ny og spennende restaurant, som byr på et unikt konsept og indisk mat i Oslo sentrum. Dette er restauranten for deg som elsker å utforske matfronten, eller for deg som elsker tradisjonelle indiske matretter.

Høres dette ut som noe for deg? Kom innom restauranten Listen to Baljit i dag for unik indisk mat i Oslo sentrum.

MAKE A BOOKING

OPPLEV INDISK MAT MED EN VRI

Liker du å prøve ut flere matretter når du er ute og spiser? Hos Listen to Baljit kan du prøve ut flere små retter, og slik smake deg gjennom store deler av menyen. Inviter venner og familie, og gjør opplevelsen til en helaften med vår indiske mat i Oslo sentrum.

Listen to Baljit baserer seg på unike indiske oppskrifter som har gått i generasjoner, men med en ny vri inspirert av indisk street food. Streetfood rettene serveres på mindre tallerkener, og restauranten anbefaler deg å smake på flere av rettene for å få en fantastisk smaksopplevelse i et og samme måltid.

Les mer: Indisk restaurant fingermat

Restauranten tilbyr et helt nytt konsept, startet av samme familie som står bak de populære og suksessfulle spisestedene New Delhi Restaurant, Bombay Brasserie og Holy Cow. Restaurantene har i løpet av kort tid blitt svært populære, og mottatt gode anmeldelser fra både media og returnerende gjester. Listen to Baljit ble åpnet i slutten av 2018 av Baljit Singh, og nå ønsker han å gi deg indisk mat og street food fra Indias gater, midt i Oslo sentrum.

Besøk restauranten og opplev indisk mat i Oslo sentrum og indiske kjøkkentradisjoner på en ny måte.

EN RESTAURANT SOM VERDSETTER FAMILIHISTORIE

Restauranteier Baljit Singh verdsetter familiehistorien sin, indiske mattradisjoner og indisk kultur. Derfor har han ivaretatt alt dette når han utviklet de unike og nye rettene til menyen. På menyen kan du blant annet velge smaksrike retter som er dekket i aromatiske kryddere og deilige sauser, og småretter som er inspirert av indisk thali. Du vil oppleve ulik bruk av tradisjonelle indiske kryddermikser i alt fra cocktails og desserter til tradisjonelle og utradisjonelle matretter.

Rettene inneholder mye aroma, og ifølge indisk tradisjon brukes krydder og urter hele, malt, tørket eller blandet. Noen krydre varmes før de males for å få frem ekstra smak og duft. Krydderblandingene består blant annet av ingefær, chillipepper, gurkemeie, sennep, safran, nellik, kardemomme, kanel og andre urter. Det er denne varierende bruken av krydre som Baljit har beholdt i sine oppskrifter for å gi deg den gode opplevelsen av indisk mat i Oslo sentrum. I tillegg har han gitt noen tradisjonelle smaker en ny og vestlig vri. Rettene er inspirert av både Singh-familiens oppskrifter, indiske food trucks og den vestlige verdens matpreferanser.

Les mer: Familierestaurant

Kokkene hos Listen to Baljit har lang erfaring fra det indiske kjøkken, og noen av dem har erfaring fra kjøkken som Taj Mahal Palasset i Mumbai. Har du lyst til å prøve unik indisk mat i Oslo sentrum, er vi restauranten for deg.

VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit serverer deg indisk mat i Oslo sentrum på en helt ny måte.

Restauranteier Baljit Singh opprettet restauranten etter at han hadde blitt inspirert av indiske foodtrucks, og han ønsket å kombinere dette med sine egne indiske familietradisjoner. Familien Singh har allerede servert indisk mat i Oslo sentrum i over 30 år.

Listen to Baljit passer for deg som ønsker å teste flere retter fra ulike sider av den indiske matkulturen, og for deg som ønsker å prøve deg på noen nye retter. Ta med deg en date, venn eller lunsjmøtet og smak på autentisk indisk mat i Oslo sentrum. Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter.

Velkommen!

Reserver bord