Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk mat Oslo

Indisk mat Oslo

Er du ute etter et sted i Oslo som serverer indisk mat? Listen to Baljit kan by på herlige fristelser fra de mest eksotiske hjørnene av India. 

Vi frister med et nytt og spennende konsept som er inspirert av indiske food trucks. Hos Listen to Baljit får du servert de samme smårettene som du kan få servert på indiske gater, i tillegg til klassiske, indiske retter som får smaksløkene til å danse.

MAKE A BOOKING

BESTE INDISKE GATEMAT I OSLO

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo som serverer fingermat, småretter og eksklusiv indisk mat, alt på samme sted. Hos oss får du street food i møte med fine dining. På menyen finnes det små og store retter fra hele India. 

I den indiske mattradisjonen finnes det småretter som kalles thali, som er mindre og smakfulle retter servert på et tapaslignende vis. Listen to Baljit har Oslos beste utvalg av indisk thali.

Da Baljit Singh skulle starte en indisk restaurant i Oslo sentrum, ønsket han å kombinere alle de beste indiske tradisjonene, og gi oppskriftene en moderne vri. Ifølge indisk tradisjon skal et perfekt måltid bestå av minst seks forskjellige smaker, fordi dette bidrar til å holde kroppen frisk – søtt, salt, surt, syrlig og sterkt. Krydderblandinger og urter inneholder en rekke antioksidanter som bidrar til å vedlikeholde kroppens immunforsvar. 

STOR MATGLEDE MED INDISK MAT I OSLO

Indisk matkultur handler om følelser og tilknytning, familie, venner og tradisjoner. Fingermat, eller thali, er tradisjonell indisk mat som lages for å deles. Da kan alle gjestene smake på hverandres favoritter, og det skaper en sosial og inkluderende atmosfære rundt bordet.

 

Baljit serverer indisk mat i Oslo, med et ønske om å formidle smaksrike retter og stor matglede. Du finner derfor en variert og spennende meny hos Listen to Baljit. På menyen står tradisjonelle indiske retter basert på autentisk masala, altså tradisjonelle krydderblandinger, fra alle hjørner av India. Rettene består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. 

Mange indere er vegetarianere, og India er derfor et utmerket sted for vegetarianere å spise gode og varierte måltider. Hos Listen to Baljit serveres det et stort utvalg vegetarretter fylt med mye smak, krydder og grønnsaker. 

INDISK RESTAURANT MED STREET FOOD

Street food er den perfekte måten å bli kjent med indisk mat i Oslo på, fordi de ulike rettene reflekterer store regionale forskjeller. Det som kjennetegner all indisk mat er at den er full av smak, tekstur og aromatiske krydder, men utover dette kan indisk mat være ganske ulikt. Det er store innenlandske forskjeller i både mattradisjon, kultur og språk. Velger du street food hos Listen to Baljit får du en smakrik sammensetning av retter, og en hyggelig og sosial ramme rundt måltidet. 

La Baljit bidra til din matglede – spør oss om hjelp til å sette sammen et måltid med ekte, indisk mat i Oslo. 

INDISK MAT FOR STORE OG SMÅ

Mange forbinder indisk mat med sterk mat, men visste du at mange av de tradisjonelle matrettene faktisk ikke er spicy? Mange indiske retter lages uten tilsatt chili, men har likevel den gode smaken pakistansk og indisk mat er så kjent for. 

Hos Listen to Baljit får du det beste fra det indiske kjøkken. Vi har blant annet Butter Chicken, Kylling Tikka Masala og Tandoori King Prawns – alltid med en moderne vri.

Se menyen

Vil du lære mer om indisk matkultur og tradisjoner? Da bør du booke bord hos Listen to Baljit. Det er Baljit Singh som står bak restauranten, mannen som er mest kjent for å stå bak noen av Oslos mest toneangivende indiske restauranter – inkludert New Delhi på Tjuvholmen og nyåpnede Masala Politics ved Stortinget

INDISK STREET FOOD

Hos Listen to Baljit kan du smake på både tradisjonelle og utradisjonelle indiske retter, basert på indisk garam masala. Mange av rettene serveres også med en smakfull saus av en tykk tekstur sammen ris, grønnsaker og indisk brød. 

Rettene serveres på eksklusivt vis, og hos oss får du en kulinarisk opplevelse hvor du kan smake deg gjennom Indias kultur – med en moderne vri. Alle rettene kan enkelt deles, slik det er vanlig å gjøre i indisk kultur. 

Oppskriftene til Baljit er hentet fra Indias gater, der indisk street food står i sentrum. Hos Listen to Baljit kombineres oppskrifter som har gått i generasjoner med utradisjonell og vestlig matinspirasjon. Menyen har også småretter som gir deg muligheten til å smake på litt av alt i ett måltid. 

SMAK INDISK MAT PÅ ET MODERNE VIS

Vil du smake indisk mat på en av Oslos beste indiske restauranter? Et besøk hos Listen to Baljit er en kulinarisk opplevelse, og gir deg indiske kjøkkentradisjoner servert på en ny og spennende måte. 

Familien Singh er stolte av å servere indisk mat, basert på oppskrifter som har gått i generasjoner. Listen to Baljit er en indisk restaurant for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske matkulturen. 

Ta med deg middagsdaten eller lunsjmøtet for å smake autentisk indisk street food midt i Oslo. 

Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter. Vi tilbyr også en lunsjmeny. Gjestene kan glede seg over smakfulle retter, drikke, vin og cocktails, samt et lokale som byr på en eksotisk atmosfære. Rettene blir servert i en eksklusiv presentasjon, og alt ved denne restauranten gir deg en smak av indiske tradisjoner – med en moderne vri. 

SLIK BESTILLER DU BORD

Familien Singh har servert indisk mat i Oslo i mer enn 30 år, og har åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle indiske restauranter i løpet av alle disse årene. Baljit hadde et ønske om å starte en restaurant basert på indisk street food og fingermat, og etablerte den nye restauranten Listen to Baljit like ved Solli Plass. 

Det er ikke for ingenting at vi kaller oss den beste indiske restauranten i Oslo!

Er du klar for å kjenne på autentisk indisk matglede? Bestill bord hos Listen to Baljit i dag!

Reserver bord