Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk street food

Indisk street food

Har du alltid hatt lyst til å prøve ekte, indisk street food? Da bør du reservere bord hos Listen to Baljit. Vi har latt oss inspirere av autentisk gatemat fra hele India, og tilbyr et helt nytt og unikt matkonsept. 

For English version click here

MAKE A BOOKING

UNIK MENY

Menyen vår er helt ulikt alt annet du finner i Oslo. Vi serverer ikke bare mat fra Nord-India, men mat fra alle de mest eksotiske hjørner av hele landet. Hva sier du for eksempel til Masala Fried Calamari, en populær street food-variant fra kysten av India? Eller Keema Pav (Lamb) fra eldre, persiske restauranter i det gamle Bombay?

Hos Listen to Baljit får du servert et moderne konsept: High-class fine dining kombinert med autentisk, indisk street food med en tvist. Resultatet er helt uimotståelig, deilig mat som er garantert å gi en smaksopplevelse uten like. 

 

MODERNE RESTAURANT

Du finner den moderne restauranten vår på Solli plass. Med en gang du kommer inn dørene, blir du møtt av indiske lukter og den helt spesielle indiske stemningen. Vi holder til i nye lokaler og har dekorert restauranten med ungdommelig caféinteriør. Restauranten vår er derfor noe helt annet enn tradisjonelle, indiske restauranter, som gjerne er preget av et mørkere og tyngre interiør. 

Listen to Baljit er en helt unik indisk restaurant. Vi byr på fargerik og velsmakende mat inspirert av indisk street food, og et helt unikt konsept. 

Restauranten vår passer like godt for en date med kjæresten, som en legendarisk kveld med julebordet. Kontakt oss gjerne i forkant av besøket hvis dere har noen spesielle ønsker! 

SLIK SPISER DU INDISK STREET FOOD

Et tradisjonelt indisk måltid består av mange forskjellige retter med ulike smaker, som er ment for å deles mellom hele familien. Å dele maten på denne måten skaper en sosial og inkluderende atmosfære rundt bordet. I tillegg skal de seks grunnsmakene i det daglige inntaket bidra til bedre helse, ifølge indisk tro. 

Derfor har vi satt sammen en helt spesiell smaksmeny, og vi anbefaler å bestille flere forskjellige retter fra denne menyen og dele med spisefølget. Dermed får dere en ekte, indisk matopplevelse med indisk street food i Oslo

Be gjerne servitøren om hjelp til å sette sammen gode smaker! Hos Listen to Baljit er vi opptatt av å tilby en kulinarisk opplevelse, og en reise gjennom indiske kokekunster servert på en ny og spennende måte.

Reserver bord