Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Julebord

Julebord

Skal du arrangere julebord? Kom til Listen to Baljit, så hjelper vi deg med hele arrangementet. Vi kan bistå med pynting, underholdning og transport, og serverer indiske varme og kalde retter som garantert setter en spiss på festlighetene. 

Ta kontakt på 998 62 000 eller post@listentobaljit.no hvis du vil vite mer.

MAKE A BOOKING

ET JULEBORD MED INDISK TEMA

Med indiske rammer får du en feiring med det beste av indisk mat og drikke, høy feststemning, stor glede og fargerike omgivelser. Vi bistår med alt du måtte trenge til arrangementet, inkludert å sette sammen en festmeny bestående av varme og kalde retter. 

Den rike indiske kulturen har overlevd både kolonitid og frigjøring, og består den dag i dag. Det er ikke for ingenting at indisk håndarbeid og matkultur er kjent over hele verden. Ved indiske høytider blir denne kulturen spesielt synlig. Vi kan derfor ikke tenke oss noe bedre enn å arrangere julebord under indiske rammer. Er det noen som kan kunsten å feire, så er det nemlig det indiske folk. 

Alt dette og enda mer får du hos Listen to Baljit. Menyen vår kombinerer vestlig inspirert mat med indiske food trucks, og autentisk street food med komplekse krydderblandinger. Resultatet er en helt unik, indisk matopplevelse, som garantert setter fyr på årets julebord i Oslo.

VÆR TIDLIG UTE MED Å BESTILLE JULEBORD

Har du lyst til å arrangere julebord hos Listen to Baljit? Da anbefaler vi at du er tidlig ute med å bestille. Restauranten vår blir mer og mer populær for hver dag som går, og bestillingene til julebord 2020 har allerede begynt å komme inn.

Dagsavisens anmelder slo fast at det var all grunn til å lytte til Baljit – VGs anmelder kalte oss en varm oase i vinterkulda – Aftenpostens anmeldere spiste og drakk seg gjennom spennende kombinasjoner

Er du klar for å sette en skikkelig sting i julebordet? Ta kontakt for å booke bord i dag!

Les også: Julebord aktiviteter

Vi kan også anbefale å arrangere julebord hos vår søsterrestaurant New Delhi. Her får du indisk fine dining i trendy omgivelser på Tjuvholmen i Oslo.

VI BISTÅR MED Å ARRANGERE JULEBORD

Ta kontakt med oss på forhånd hvis du ønsker en forhåndsbestemt meny med utvalgte godbiter av varme og kalde retter fra de mest eksotiske hjørner av India. Restauranten vår har plass til både større og mindre selskaper, og vi har et semi-privat område i lokalet som passer for grupper på opptil 10 personer.

Benytt kontaktskjemaet under for å bestille bord:

Reserver bord