Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Moderne restaurant Oslo

Moderne restaurant Oslo

Listen to Baljit er en moderne restaurant i Oslo. Restauranten åpnet i slutten av 2018, og har siden gledet alle sine gjester med moderne indiske retter. Er du interessert i spennende smaker, indisk krydder, og street-food? Da er vi restauranten for deg. 

Reserver bord idag for en kulinarisk opplevelse.

RESERVER BORD I DAG

SPENNENDE KONSEPT

Listen to Baljit er en moderne restaurant med et spennende og indisk street food-konsept. Alle restaurantens retter baserer seg på indiske tradisjoner med en moderne vri. Her vil du oppleve smaker fra det indiske kjøkken som møter det vestlige. 

De fleste rettene blir servert som små tallerkener, med en oppfordring om å bestille flere retter i et måltid. Kokken Baljit ønsker at du skal oppleve så mange smaker som mulig når du besøker restauranten for en hyggelig lunsj eller middag.

 

EN VARIERT MENY FOR ALLE

Menyen er variert og inneholder tiltalende og smakfulle retter inspirert av Indias street food-kultur. Her vil du finne noe for enhver smak. Er du usikker på hva du bør velge, kan du gjerne spørre en av våre flinke servitører for gode anbefalinger. 

I tillegg har vi en innholdsrik drink- og cocktailmeny, og på menyen finner du unike cocktails som baserer seg på indisk krydder og smaker. Vi har også en interessant vinmeny som egner seg godt til rettene våre. 

Les mer: Beste indiske restaurant i Oslo 

BOOK BORD I DAG

Velkommen til den moderne restauranten Listen to Baljit. Vi ligger sentralt på Solli Plass i Oslo, og har plass til hele ditt selskap. Vi serverer lunsj og middag daglig, og kan også hjelpe deg med å sette sammen en magisk kveld for deg og dine gjester. 

Hos oss vil du finne noe for alle – enten du tar med deg hele familien eller kun kjæresten. Vi byr på en kulinarisk opplevelse med sammensatte og unike smaker. 

Book bord eller kom innom restauranten i dag. Vi ser frem til å servere deg byens beste indiske mat!

Besøk Listentobaljit.no for bordreservering eller for mer informasjon.

Reserver bord