Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Oslo indisk restaurant

Oslo indisk restaurant

Av alle indiske restauranter i Oslo, er Listen to Baljit den beste – det mener hvertfall vi! Hva mener du? Reserver et bord i dag, og se selv om du er enig med oss!

RESERVER BORD I DAG

DETTE ER LISTEN TO BALJIT

Thali på bildet med mange ulike retter. Garlic naan i en kurv. Salat på siden. Meny på bildet. En blå drink.

Konseptet er indisk street food med en moderne vri. Som indisk restaurant i Oslo skiller vi oss ut med særegne og unike retter på menyen, og en helt spesiell smaksopplevelse som du ikke finner maken til andre steder. Vi serverer små og store retter proppfulle av sunne og gode råvarer, med den helt unike indiske smaken.

Listen to Baljit åpnet indisk restaurant i Oslo i slutten av 2018, og har allerede rukket å posisjonere seg som en favoritt hos mange av byens sultne og nysgjerrige innbyggere. Det er ingen tvil om at vi har tatt opp konkurransen om å være blant de beste indiske restaurantene i Oslo. Vi har ikke hatt én lørdagskveld uten at restauranten har vært fullpakket med fornøyde spisegjester!

STREET FOOD AND FINE DINING

Listen to Baljit er et nytt, spennende, moderne og indisk high-class konsept som kombinerer street food og fine dining. Vår indiske restaurant baserer konseptet sitt på autentisk masala fra indiske gårder, og maten lages av anerkjente kokker med lang erfaring.

Baljit Singh lot seg inspirere av indisk street food og skapte restauranten Listen to Baljit. Familien Singh har servert indisk mat i Oslo siden 1982, laget på oppskrifter som har gått i familien i flere generasjoner. Familien har stått bak de populære spisestedene New Delhi, Bombay Brasserie og Holy Cow.

Ved vår nye indiske restaurant i Oslo byr vi på mat inspirert fra gatene i India, i tillegg til eksklusive og tradisjonelle indiske retter.

Vi serverer både lunsj og middag, og tilbyr også indiske cocktails og desserter. I tillegg har vi selvfølgelig et stort utvalg av vin og drikke som passer til maten. Spør gjerne servitøren om hvilken vin eller annen drikke som passer best til måltidet.

BLI KJENT MED DEN INDISKE MATTRADISJONEN

Gate- og fingermat er den perfekte måten å bli kjent med indisk mattradisjon på, fordi de ulike rettene har store regionale forskjeller. På menyen hos Listen to Baljit finner du retter fra hele India. Det som kjennetegner all indisk mat er at den er full av smak, tekstur og aromatiske krydder. Krydderblandingene består ofte av:

  • Ingefær
  • Chilipepper
  • Gurkemeie
  • Sennep
  • Safran
  • Nellik
  • Kardemomme
  • Kanel

Hemmeligheten bak å lage autentisk, indisk mat er sammensetningen av riktig krydder i riktig mengde. I indisk kultur fokuserer man mye på å holde kroppen sunn og frisk, og dette gjøres blant annet ved å spise mange forskjellige krydder. Krydder er laget av urter og planter som inneholder antioksidanter. Dette igjen bidrar til å holde kroppen frisk.

Krydder brukes derfor ikke bare i maten, men også i dessert og cocktails.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG OG SMAKFULL AFTEN!

Det er lite annet som kan måle seg med indisk mat i farge, smak og fyldighet. Be en av våre servitører om å komme med anbefalinger til mat og drikke som passer sammen, eller plukk og miks dine favoritter fra vår street food meny. Sett sammen et måltid fra de mest eksotiske hjørner av India, eller hold deg til en region av gangen. Bare fantasien setter grenser når det gjelder indisk mat.

PS! Vår indiske restaurant i Oslo passer like godt til lunsj som til middag. Bestill et bord i dag med kontaktskjemaet nedenfor. Velkommen til oss!

Reserver bord