Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Restaurant til leie

Restaurant til leie

Skal du holde et arrangement og ser etter restaurant til leie? Listen to Baljit kan bli deres for en helaften med både indiske klassikere og retter med en mer moderne tvist.

MAKE A BOOKING

Trenger du lokale til et privat selskap?

Hva med å leie en restaurant til ditt neste selskap eller event? Listen to Baljit har et stort utvalg av både klassiske og moderne indiske retter. Vi har en stor restaurant som gjerne huser ditt selskap.

Å leie en restaurant passer fint for  jubileum, bursdagsfeiringer, julebord og firmafester, og  andre anledninger som trenger mat og et hyggelig lokale. Skal du arrangere konfirmasjon eller dåp kan vår restaurant være selskapslokalet dere er på jakt etter.

Send en forespørsel og motta tilbud skreddersydd for din anledning, tilpasset dine ønsker.

 

 

Større utvalg av mat og drikke

Hos oss serveres det moderne og unike indiske matretter laget av noen av Indias mest anerkjente kokker.

Les mer: Beste indiske restaurant i Oslo.

 

Vi holder ditt selskap

Listen to Baljit leier ut restauranten til de aller fleste typer arrangementer – konferanser, julebord og sommerfester. Du finner oss på Solli plass, ved Oslo sentrum.

 

 

Leverer med høy kvalitet

Listen to Baljit er en blanding av autentiske masalas, helt fra indiske gårder kombinert med lidenskapen og erfaringen til alle våre kokker. Stjernelaget vårt har jobbet på noen av de mest fremtredende hotellene og restaurantene, som Taj Mahal Palace, Mumbai, The great Palaces of The Leela, Bangalore og Udaivillas by Oberoi’s Rajasthan.

 

Leie vår restaurant?

Vår restaurant skaper en varm og innbydende atmosfære som er perfekt for enhver form for arrangement. Det er det selvsagte lokale og stedet for en firmamiddag eller privat fest.

I lokalet vårt er det plass opptil 80 personer. Vi har selvsagt bar, samt at vi tilbyr mulighet for DJ som underholdning og stemningsmusikk for dine gjester.

*Minimum 1200 kr per person*

 

Listen to Baljit – et enkelt valg

Våre lokaler er et utmerket valg for deg som ønsker å arrangere en middag eller fest for dine ansatte eller dine nære og kjære. Den deilige maten, en helt utmerket service, vakre omgivelser og praktisk beliggenhet gjør restauranten til det perfekte stedet for enhver form for begivenhet. Du vil gjøre et godt valg ved å leie denne restauranten til ditt neste arrangement.

Les mer: Ønsker du å teste ekte, indisk streetfood i Oslo?

Kontakt oss

Det ligger til rette for gode muligheter for parkering i område rundt, og restauranten er generelt sentralt plassert i Oslo sentrum, med kort avstand til kollektivt.

Vil du vite mer om våre lokaler og restauranter er du velkommen til å sende oss en e-post på post@listentobaljit.no eller ringe oss på 998 62 000.