Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk restaurant Oslo sentrum

Indisk restaurant Oslo sentrum

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo sentrum, som tilbyr et spennende indisk street food-konsept. Liker du å utforske nye og spennende smaker, eller er bare glad i indiske mattradisjoner, er dette stedet for deg. 

Kom innom restauranten på Solli Plass eller book bord online. Vi ser frem til å gi deg en kulinarisk opplevelse! 

RESERVER BORD I DAG

EN INDISK RESTAURANT I OSLO MED STREET-FOOD

Thali på bildet med mange ulike retter. Garlic naan i en kurv. Salat på siden. Meny på bildet. En blå drink.

Hos oss på Listen to Baljit baseres menyen på et indisk street food-konsept, og er kanskje Oslos mest moderne indiske restaurant. Med en perfekt beliggenhet i Oslo sentrum, og med fornøyde gjester og serviceinnstilte servitører gjør vi alt vi kan for å tilby kun det beste. 

I tillegg har vi hentet inn et team av stjernekokker med spennende erfaring fra mange av verdens mest kjente indiske spisesteder. Kokkene våre har en unik lidenskap for det å servere gjestene sine deilig indisk mat inspirert av vestlige tradisjoner. 

Konseptet til den indiske Oslo-restauranten er basert på indiske food trucks, men rettene serveres med en moderne presentasjon. 

MODERNE INDISK MENY

Menyen er fullspekket med moderne indiske retter. Rettene er basert på ferske råvarer og mye krydder og smak. Menyen passer for deg som elsker å prøve noe nytt, men også for deg som ønsker et tradisjonelt indisk måltid. 

Vi har noe for enhver smak, og vi setter gjerne sammen utvalgte retter for deg og ditt selskap. Her finner du alt fra velkjente og tradisjonelle retter til nye og eksklusive retter laget av vårt team av stjernekokker. 

Se menyen vår her.

ET TEAM AV STJERNEKOKKER

Listen to Baljit er en eksklusiv indisk restaurant i Oslo sentrum som har fokus på autentiske smaker. Alle våre retter er laget av et team av stjernekokker som vi har hentet inn fra alle verdens hjørner. 

Vårt seneste tilskudd er vår nye sjefskokk Harpreet Kaur Longani. Hun er kjent for sine autentiske, indiske retter og har blant annet jobbet som Executive chef hos Taj Hotels. Hun er anerkjent for å være en indisk kokk i verdensklassen, og sammen med resten av våre kokker, lager hun eksklusive retter med en uforglemmelig smak. 

Vi kan takke vårt kokketeam for at vi i dag er en av Oslos beste indiske restauranter. Prøv oss du også, da vel! 

Les mer om indisk mat her.

BOOK BORD HOS OSS

Velkommen til den indiske street food-inspirerte restauranten Listen to Baljit i Oslo. Vi ligger sentralt på Solli Plass, og har plass til deg og hele ditt selskap. 

Vi serverer både lunsj og middag på restauranten vår i Oslo, men vi kan også hjelpe deg med å sette sammen en magisk kveld for deg og dine gjester. Vi leier også ut restauranten til de aller fleste typer arrangementer, som konferanser, julebord og sommerfester.

Hos oss vil du finne noe for alle, og særlig for deg som elsker å teste ut flere retter i et måltid. Vi byr på en spennende opplevelse med sammensatte og unike smaker. Book bord eller kom innom restauranten i dag. Vi ser frem til å servere deg Oslos beste indiske mat! 

Reserver bord

    Reserver bord