Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Familierestaurant Oslo

Familierestaurant i Oslo

Ta med hele familien på Listen to Baljit, den indiske restauranten som har noe for alle! Vår hyggelige familierestaurant i Oslo har god mat og drikke for liten og stor. Velkommen til oss for en god og smaksrik opplevelse. 

RESERVER BORD HER

VARIERT MENY SOM PASSER HELE FAMILIEN

Menyen vår er proppet med mat som passer for hele familien, laget av ferske og gode råvarer. Oppskriftene våre er basert på smaker fra alle sider av det indiske kjøkkenet, og store deler av menyen blir servert som street food. 

Både barn og voksne finner noe de liker på menyen vår, og rettene kan bestilles i ulike styrkegrader. Dette betyr at du trygt kan ta med deg hele familien på vår restaurant i Oslo, og alle kan spise seg gode og mette. 

Våre kokker har lang erfaring fra det indiske kjøkken, og har jobbet ved en rekke kjente restauranter. 

Hos Listen to Baljit kan du og familien spise smaksrike retter med fin tekstur og aromatiske krydder, inspirert av indisk kultur og tradisjoner. Bestill litt av “alt” fra vår smaksmeny for en komplett, indisk smaksopplevelse. Vi har også en barnevennlig meny for de minste.

MØT FAMILIEN BAK VÅR RESTAURANT

Takeaway og catering - New Delhi

Listen to Baljit er en av byens beste restauranter for deg som verdsetter familie. Bak restauranten finner du familien Singh som har servert indisk mat i Oslo siden 1982, retter basert på oppskrifter som har gått i familien i flere generasjoner. Familien Singh har stått bak flere populære restauranter i Oslo, som New Delhi, Masala Politics, Bombay Brasserie og Holy Cow. 

NYTT OG SPENNENDE KJØKKEN

Baljit Singh ønsket å starte sin egen restaurant, med et spennende matkonsept som han er lidenskapelig opptatt av: Street food. 

Dette er den perfekte måten å bli kjent med indisk mat på, fordi rettene stammer fra de mest eksotiske hjørner av India. Bestill litt av hvert fra vår innholdsrike meny for å dra på en kulinarisk reise gjennom hele det indiske kontinentet, uten å forlate vår hyggelige familierestaurant i Oslo. 

FAMILIERESTAURANT I OSLO

Ta med hele familien til vår lyse og moderne restaurant i Oslo. Våre servitører kan bistå med å plukke retter som vi tror kan interessere deg og selskapet, og hjelpe med å sette sammen mat og drikke som passer godt i samme måltid.  

Restauranten vår byr på mat inspirert fra gatene i India, i tillegg til eksklusive og tradisjonelle indiske retter. Vi serverer både lunsj og middag, og tilbyr også indiske cocktails og desserter. I tillegg har vi selvfølgelig et stort utvalg av vin og drikke som passer til maten.

UNIKE INDISKE SMAKER

Listen to Baljit er et nytt, spennende, moderne og indisk high-class konsept som kombinerer street food og fine dining. Konseptet er basert på autentisk masala fra indiske gårder, som lages av anerkjente kokker med lang erfaring. 

Hemmeligheten bak å lage autentisk, indisk mat er sammensetningen av riktig krydder i riktig mengde og rekkefølge. I indisk kultur handler det ofte om å holde kroppen sunn og frisk, og dette gjøres blant annet ved å spise mange forskjellige krydder. 

Indiske krydderblandinger består blant annet av:

  • Ingefær
  • Chilipepper
  • Gurkemeie
  • Sennep
  • Safran
  • Nellik
  • Kardemomme
  • Kanel

Krydder er laget av urter og planter som inneholder antioksidanter. Dette igjen bidrar til å holde kroppen frisk. Krydder brukes derfor ikke bare i maten, men også i dessert og cocktails. 

FINGERMAT FOR HELE FAMILIEN

Ifølge indisk tro er det gunstig for helsen å få i seg minst seks ulike smaker hver dag. Fingermat er derfor en tradisjonell måte å servere et måltid på i India. De små tapas-lignende rettene som du får servert hos Listen to Baljit kalles thaali. 

DET BESTE FRA DET INDISKE KJØKKEN

Det er lite annet som kan måle seg med indisk mat i farge, smak og fyldighet. Plukk og miks dine favoritter fra vår smaksmeny, eller bestill tradisjonelle, indiske retter som Kylling Tikka med Naan ved siden av.

Hos Listen to Baljit finner du cocktailer, street food og fine dining – alt på ett sted. Våre dyktige kokker bruker de deiligste, indiske smaker til å lage et måltid du sent vil glemme. 

Bestill et bord i dag med kontaktskjemaet nedenfor. Velkommen til oss!

Reserver bord