Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk restaurant

Indisk restaurant

Listen to Baljit er en indisk restaurant som serverer spennende og smakfull mat. Vi lager autentisk streetfood og fingermat, proppfulle av ferske råvarer og spennende krydder. 

Ta med venner og familie til oss – vi er en av Oslos beste indiske restauranter, med kokker som kommer rett fra det indiske kjøkken.

For English: Indian Food

Små retter på et tre bord. Streetfood. Farger. Ulike retter. Brød og saus på et marble fat. Dhai puri. Samosa chaat. Thali. Korriander. Chili wada.

MAKE A BOOKING

OPPLEV DET BESTE INDISKE

Listen To Baljit er en ny og unik indisk restaurant, startet av samme familie som står bak de populære og suksessfulle spisestedene New Delhi Restaurant, Masala Politics og Holy Cow. 

Alle restaurantene har mottatt stor oppmerksomhet og gode anmeldelser fra blant annet Aftenposten, Dagens Næringsliv og en rekke matbloggere.

 

Bilde av de ulike kokkene som lager mat. De har på hvit drakt med "listen to baljit" logo på kokkedraktene sine. Siste kokken prøver å legge en stål boks ned.

INDISK MAT OG HIGH CLASS STREET FOOD

Listen to Baljit er et nytt, spennende og moderne high-class konsept som kombinerer street food og fine dining. Vår meny er basert på autentisk indisk masala hentet fra de fjerneste gårder i India, brakt til Norge av kokker med høy kompetanse.

Gjestene kan også glede seg over smakfulle indiske cocktails og eksklusive retter. Menyen består blant annet av kjente smaker som tandoori og tikka, røkt, karri, mildt eller spicy og hvitløk. 

Les mer om indisk mat i Oslo sentrum

INDISK RESTAURANT MED STREET FOOD

Et tradisjonelt indisk måltid består av mange små retter av ulike smaker som er ment for å deles, og disse små tapas-lignende rettene blir kalt thali. Å dele matretter skaper en sosial og inkluderende affære, og delt matglede. I tillegg skal seks ulike smaker i det daglige matinntaket bidra til en bedre helse, ifølge indisk tro. 

DE BESTE INDISKE SPISESTEDENE

Da Baljit Singh skulle starte en ny indisk restaurant i Oslo, var han inspirert av gatekjøkkenvognene i India. Menyen består av retter fra hele India med en liten moderne vri, og rettene er proppfulle med deilige smaker. Er du nysgjerrig på indisk mat, vil indisk streetfood være en perfekt måte å smake på mange ulike retter i ett måltid. 

Et besøk til denne indiske restauranten vil være en kulinarisk opplevelse, og en reise gjennom Indias kjøkkentradisjoner servert på en ny og spennende måte. 

Ulike matretter på bordet med mange ulike farger og smaker. En kokk som legger ned en nan kurv på bordet. Levende lys. Tre bord.

EKSKLUSIV INDISK MAT

Masala er det indiske uttrykket for en rett som består av flere ulike typer krydder, og brukes gjerne også som indisk slang for “en interessant miks av ting”. Vi er en indisk restaurant med høy respekt for god mat, derfor har vi hentet unike oppskrifter på Masala fra de fjerneste strøk av India. 

Bruk av krydder på det indiske kjøkkenet kan være omfattende, og kryddermikser brukes i alt fra cocktails og desserter til tradisjonelle matretter. Alle måltider inneholder mye krydder, og krydder og urter brukes gjerne hele, malt, tørket eller blandet. Noen krydder varmes også før de males for å få frem ekstra smak og duft. 

Pepper fried calamari på en hvit tallerken. Bakgrunnen er det et mennesket, tallerken og glass. Alt ligger på et tre bord.

HOLD DEG SUNN MED INDISK

Men visste du at den omfattende krydderbrukens hensikt i utgangspunktet er å holde kroppen frisk? Krydderblandingene består nemlig av en mengde antioksidanter, noe som bidrar til et bedre immunforsvar. 

Krydderblandingene består ofte av ingefær, chillipepper, gurkemeie, sennep, safran, nellik, kardemomme og kanel, samt andre urter. 

Tandoori lamb chops på en hvit tallerken med rød saus. En liten skål med salat på siden. En sitronskive på tallerken. Bestikkboks og te lys i bakgrunnen.

VÅR MENY

På vår meny finner du eksklusive, indiske retter basert på autentisk masala. Vi byr på oppskrifter som har gått i familien i generasjoner, og som du ikke finner andre steder i Oslo. 

Rettene består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. I tillegg kan du bestille vegetarretter proppfulle av smak, krydder og grønnsaker. De tradisjonelle rettene serveres også med det indiske brødet naan, også dette fåes i forskjellige smakfulle varianter. 

Rettene blir servert på fat med en eksklusiv presentasjon. Velkommen til en indisk restaurant med en helt spesiell sans for god mat!

Reserver bord