Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk Solli plass

INDISK SOLLI PLASS

Er du ute etter indisk på Solli plass? Da er Listen to Baljit stedet for deg. Vår indiske restaurant har et moderne konsept inspirert av indiske food trucks, og vi serverer deilig indisk fingermat og street food. Velkommen til oss!

MAKE A BOOKING

VÅR HISTORIE

Gurdial Singh kom til Norge i 1982 med et ønske om å introdusere autentiske, indiske smaker for det norske folk. Siden den gang har familien Singh drevet en lang rekke indiske restauranter i Oslo med stor suksess. Sønnen i familien, Baljit Singh, har nå åpnet enda en restaurant som er den mest moderne i rekken – Listen to Baljit. 

Listen to Baljit tilbyr en spennende miks av urgamle indiske oppskrifter og moderne kokkekunst. Hos oss får du unik street food laget av noen av verdens beste indiske kokker. 

I tillegg får du klassiske, indiske retter som Chicken Tikka og Tandoori Lamb Chops. Uansett hva slags indisk mat du har lyst på, har vi noe for deg.

Velkommen til indisk på Solli plass!

PÅ MENYEN

Baljit Singh har reist rundt i hele India for å finne de mest unike og smaksrike oppskriftene. Resultatet er en meny som består av kulinariske cocktailer, autentisk street food og indisk fine dining. Hos Listen to Baljit får du ikke bare mat fra det nordindiske kjøkken, men mat fra hele India!

Bestill mat fra Tandoor-menyen, street food-menyen eller smaksmenyen. Du kan også velge mellom et godt utvalg indisk brød og annet tilbehør. 

Street food er den perfekte måten å bli kjent med indisk mat, fordi de ulike rettene reflekterer store regionale forskjeller i India. Felles for all maten er at den er full av smak, tekstur og aromatiske krydder. Med vår street food-meny får du en god blanding av indiske retter, og en hyggelig og sosial ramme rundt måltidet. 

INDISK SOLLI PLASS

Du er alltid velkommen til oss – uansett om du ser for deg en kulinarisk helaften eller bare er ute etter en rask matbit. Vår restaurant på Frogner handler om familie, venner og tradisjoner, og selvfølgelig ekte matglede. Vi byr på en spennende og variert meny med noe for enhver smak. 

Mange indere er vegetarianere, og India er derfor et utmerket sted for vegetarianere å spise gode og varierte måltider. Hos Listen to Baljit serveres det et stort utvalg vegetarretter fylt med mye smak, krydder og grønnsaker. Ellers har vi både lam, fisk, kjøtt og kylling. 

BESTILL BORD I DAG

Er du ute etter en indisk restaurant på Solli plass? Da bør du komme til Listen to Baljit! Her får du oppleve det beste innen indisk fine dining og moderne street food. 

Bruk bordbestillingsskjemaet nederst på siden for å bestille bord, eller kontakt oss direkte på post@listentobaljit.no dersom du har noen spesielle preferanser. Vi strekker oss så langt som mulig for å gi deg en kulinarisk reise gjennom Indias regioner. Du kommer ikke til å glemme et besøk hos oss!

Reserver bord