Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Restaurant Solli plass

Restaurant Solli plass

Listen to Baljit er en restaurant på Solli plass i Oslo. Vi har nye, moderne lokaler, og en flott plassering. Velkommen til en ekte, indisk aften med de mest fortryllende smaker.

MAKE A BOOKING

MODERNE KONSEPT

Listen to Baljit er et helt nytt og moderne konsept innen indisk mat. Vi tilbyr en unik smaksopplevelse utviklet av tradisjonelle, indiske retter med en moderne vri, og street food hentet direkte fra indiske food trucks. Vår nye restaurant på Solli plass åpnet i slutten av 2018, og har allerede mottatt svært gode anmeldelser på TripAdvisor og i noen av landets største nettaviser.

 

Slik gikk det da Aftenpostens anmeldere kom på besøk

 

Det er ikke for ingenting at vi kaller oss en av Oslos beste indiske restauranter. Vi gir deg en smaksopplevelse du ikke har kjent maken til tidligere med vårt unike konsept. Ved vår restaurant på Solli plass vil du komme til en avslappet atmosfære og spennende opplevelse med mat. Vi serverer fingermat, småretter og eksklusiv indisk mat, alt på ett sted.

OM BALJIT

Indiskfødte restauratør Sardar Gurdial Singh kom til Oslo i 1982 etter å ha utviklet sine kokkeferdigheter på The Ashoka Hotel i Delhi, og grunnla Maharaja Restaurant. Hans sønn Baljit Singh Padda startet restauranten Listen to Baljit på Solli plass, inspirert av indisk street food. På menyen finnes det retter fra hele landet, og et variert utvalg tradisjonell indisk mat med en moderne vri.

Baljit ønsket å starte noe helt nytt innenfor den indiske restaurantbransjen, og lot seg inspirere av indisk street food og sine egne familietradisjoner. Hos Listen to Baljit kan du oppleve det beste innen indisk fine dining, smake på nydelige indiske cocktails, eller ta med deg en smakfull lunsj i farten.

Indisk gatemat er den perfekte måten å bli kjent med Indias rike mattradisjoner og kultur på. Rettene ved vår restaurant på Solli plass er fullpakket med smak, tekstur og aromatisk krydder. Smak deg gjennom India ved å bestille flere retter fra menyen, og del gjerne måltidet mellom flere for en ekte, indisk opplevelse. 

 

INDISKE TRADISJONER

Indisk matkultur handler om følelser og tilknytning, familier, venner og tradisjoner. Fingermat, eller thali, er tradisjonell indisk mat som lages for å deles. Da kan alle gjestene smake på hverandres favoritter, og det skaper en sosial og inkluderende atmosfære rundt bordet.

Baljit har et ønske om å formidle tradisjonelle, indiske retter og stor matglede med sin nye restaurant på Solli plass. Du finner derfor en variert og spennende meny hos Listen to Baljit. På menyen står tradisjonelle indiske retter basert på autentisk masala, altså tradisjonelle krydderblandinger, fra alle hjørner av India. Rettene består av lam, fisk, kjøtt, kylling eller vegetar.

 

Les også: Indisk mat Oslo

 

INDISK STREET FOOD 

Små retter på et tre bord. Streetfood. Farger. Ulike retter. Brød og saus på et marble fat. Dhai puri. Samosa chaat. Thali. Korriander. Chili wada.

Er du glad i å prøve forskjellige smaker når du er ute og spiser, er Listen to Baljit restauranten for deg. Vi byr på unike indiske oppskrifter som har gått i generasjoner, men med en ny vri inspirert av indisk street food. Typiske thali-retter gir deg mulighet til å smake på mye forskjellig i løpet av ett måltid. Hos oss får du virkelig en kulinarisk reise gjennom India.

Rettene på street food-menyen er inspirert av indiske food trucks, og masala fra indiske gårder. Du kan blant annet bestille:

  • Lam
  • Curry
  • Poteter tilberedt på indisk vis
  • Kylling på spyd
  • Indisk brød

 

Les også: Street food Oslo

 

VEGETARRETTER

Mange indere er vegetarianere av religiøse årsaker, og India er derfor et ypperlig sted for deg som er vegetarianer. Her får du spise både variert og godt, med mange grønnsaker og rike smaker. Vår restaurant på Solli plass er intet unntak. Du får mye å velge mellom fra vår vegetarmeny, og kan selvfølgelig bestille mange forskjellige vegetarretter hvis du ønsker det.

RESERVER ET BORD I DAG

Listen to Baljit er en ny restaurant på Solli plass, og vi har raskt steget i popularitet. Vær tidlig ute med å bestille et bord for å smake på det VGs anmelder kalte ypperlig indisk, fargerikt og velsmakende. Vi tilbyr både middag og lunsj.

Er du ute etter ting å gjøre i nærheten av Frogner House Apartments, er Listen to Baljit et anbefalt sted å dra. På vår restaurant samles både turister og lokale, og vi har gode retter tilpasset barn. Du kan derfor trygt ta med hele familien hit.

Reserver et bord med kontaktskjemaet under, og si fra om noen av gjestene har allergier eller spesielle preferanser. Vi gjør vårt ytterste for å tilrettelegge måltidet slik at alle skal få en hyggelig og smakrik aften. Vi kan også kontaktes direkte på post@listentobaljit.no eller telefon +47 998 62 000.

Velkommen til Listen to Baljit!

Reserver bord