Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Restaurant Frogner

Restaurant Frogner

Spisesteder Frogner: Listen to Baljit er en unik og spennende indisk restaurant på Solli plass

Listen to Baljit er en ny restaurant på Frogner, åpnet av familien som står bak noen av Oslos mest populære indiske spisesteder. Disse inkluderer Bombay Brasserie, Holy Cow, New Delhi og Masala Politics. 

Forventningene var derfor høye da Listen to Baljit åpnet dørene i 2018, og restauranten har allerede stamgjester som enten booker bord eller bestiller indisk takeaway

Har du lyst til å prøve spennende og smaksrik mat som er inspirert av Indias gater, er Listen to Baljit restauranten for deg. Reserver bord i dag for en kulinarisk aften, eller kom innom for en rask matbit. 

MAKE A BOOKING

SPISESTEDER FROGNER

Restauranteier Baljit Singh ønsket å skape en restaurant med et nytt og unikt konsept, derfor valgte han å la seg inspirere av indiske food trucks og indisk street food

I utgangspunktet er street food enkle retter og mat med kort tilberedningstid. For at maten skal smake unikt trenger man enkle og smakfulle ingredienser, i tillegg til enkle tilberedningsmetoder som blant annet grilling. Men å få dette til ordentlig krever kreativitet, talent, erfaring og en forkjærlighet for mat.

 

EN INDISK REISE

Er du nysgjerrig på indisk mat og kultur, er street food den perfekte måten å bli kjent med landet på. Det er store geografiske forskjeller fra nord til sør i India – både innen tradisjon og kultur, men også de ulike matrettene reflekterer store regionale forskjeller. Det som kjennetegner all indisk mat, er at den er full av smak, tekstur og aromatiske krydder. 

Velger du street food hos Listen to Baljit får du en smakrik sammensetning av ulike retter. Rettene er enkle å dele mellom flere gjester, og skaper derfor en sosial og hyggelig ramme rundt måltidet.

Ta med deg godt selskap og besøk et av Frogners beste spisesteder. Begi deg ut på en kulinarisk reise gjennom Indias kjøkkentradisjoner, servert på moderne vis. 

VELKOMMEN TIL VÅR RESTAURANT PÅ FROGNER

To jenter/damer spiser i vinduet i restauranten. De snakker med hverandre. Vi ser et rødvinn glass og et glass med mango lassi. Listen to Baljit logo i vindu med hvit skrift. Levende lys på bordet med mat. Thali. Butter chicken.

Listen to Baljit er en indisk restaurant på Frogner for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta med deg middagsdaten eller lunsjmøtet for å smake autentisk indisk street food midt i Oslo. 

Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter. Vi tilbyr også en nydelig lunsjmeny.

Reserver bord