Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Julebord aktiviteter

Julebord aktiviteter

Et vellykket julebord trenger deilig mat og drikke, god underholdning og mye latter. Hos Listen to Baljit kan vi bistå med å arrangere julebord, og legge kvelden til rette for deres planlagte aktiviteter.

Skal du arrangere julebord i Oslo? Les videre for å få tips og råd til aktiviteter som skaper et vellykket julebord!

MAKE A BOOKING

HVA ER ET JULEBORD?

Et julebord er en feiring som ofte arrangeres i jobbsammenheng i tiden før eller etter jul, og normalt er det arbeidsgiver som spanderer middag, underholdning og aktiviteter på de ansatte. Ved noen arbeidsplasser er det forventet at de ansatte bidrar med å betale, eller står for drikke selv. Dette gjelder spesielt i det offentlige.

 

Det har også blitt mer vanlig med private julebord, som for eksempel julebord med venner, julebord med studiekamerater eller julebord med klubben man allerede er medlem av. 

Les også: Julebord

HVORFOR FEIRE JULEBORD?

Mange mener at det er viktig å arrangere julebord for å styrke fellesskapet i en gruppe. Det er en anledning til å møtes i en mer uformell setting enn man vanligvis gjør, og på den måten bli bedre kjent med hverandre. 

Julebord med jobben anses også som en viktig gulrot. Det er en feiring dedikert til arbeidsstedet og de ansatte, som gjerne bidrar til å styrke teamfølelsen, skape bedre arbeidsmiljø og øke lojaliteten til arbeidsgiveren.

HVA GJØR MAN PÅ JULEBORD?

Julebord er forbundet med mye god mat og drikke. Man møtes gjerne til et finere måltid som består av flere retter, og bruker flere timer på å spise og drikke. For mange er også alkohol en viktig del av feiringen, enten i større eller mindre mengder. 

På julebord med jobben holdes det gjerne en tale av ledelsen, hvor man går igjennom året som har vært og setter mål for neste år. Andre taler er også vanlige, som for eksempel herrenes tale og damenes tale. 

God underholdning hører også med, for eksempel i form av et show under middagen. I tillegg er det vanlig å arrangere aktiviteter på julebord. Aktiviteter kan enten handle om teambuildning, eller bare være morsomme leker som skaper mye latter.

HVA SKAL MAN HA PÅ SEG PÅ JULEBORD?

Det er vanligvis forventet at man pynter seg på julebord, og dette er en anledning til å stase seg opp litt ekstra. Menn har gjerne på seg dress og slips eller sløyfe, mens kvinner kler seg i kjoler, buksedresser eller annet pent. 

Samtidig er dette gjerne en kveld hvor man skal spise og drikke mye, og bevege seg mye. Derfor er mange opptatt av at festantrekket skal være romslig og komfortabelt, og at skoene skal være gode å gå i. I tillegg kan det være greit å tenke på at det gjerne blir varmt på julebordet, og at man ikke bør ha på seg for mange lag. 

HVA SERVERES PÅ JULEBORDET?

For noen er det utenkelig å ha et julebord uten tradisjonell, norsk julemat. Andre syns det blir nok julemat resten av måneden, og foretrekker et annet, flott måltid i stedet. Det viktigste er at maten er noe utenom det vanlige, og at måltidet består av flere retter. 

Hos Listen to Baljit har vi en helt unik meny som passer godt til et annerledes julebord. Vi byr på indisk mat, drikke og cocktails som garantert varmer i vinterkulda, og setter en sting i julebordet. 

ARRANGER JULEBORD HOS LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit er kjent for å servere fingermat og street food hentet fra typiske gateboder i India. Et indisk måltid som består av flere, mindre retter kalles thali, og er ment for å deles mellom flere personer. Ved å servere thali på julebordet får dere en hyggelig, sosiale ramme rundt måltidet, og kan kose dere med å spise dere gjennom Indias mange regioner. 

Indisk matkultur handler om følelser og tilknytninger, familie, venner og tradisjoner. Hos Listen to Baljit får dere derfor et sosialt og inkluderende måltid, som passer for alle gjestene på julebordet – enten det arrangeres med kollegaer, venner eller klubben. 

I tillegg til moderne street food kan vi friste med eksklusive og tradisjonelle indiske retter, basert på masala fra indiske gårder og oppskrifter som har gått i generasjoner i Singh-familien. 

Vi har også en helt spesiell meny som består av indiske cocktails. Disse er ulikt noe annet du finner i Oslo, og kommer garantert til å føre til mye latter! Prøv for eksempel Chak de Phatte, Spicy Bellini eller Ras “Rum Saccharum”.

Reserver bord