Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Julebord Oslo

Julebord Oslo

Hos Listen to Baljit får du ikke tradisjonell julemat – i stedet får du et julebord i Oslo som er noe helt utenom det vanlige! Vi serverer indisk mat og drikke som garantert varmer i vinterkulda. 

MAKE A BOOKING

ÅRETS JULEBORD HOS LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit er et helt nytt konsept, hvor fine dining møter indisk gatemat. Menyen kombinerer vestlig inspirert mat med indiske food trucks og street food med komplekse krydderblandinger. Resultatet er en helt unik smaksopplevelse som garantert fyrer opp under årets julebord i Oslo. 

Vår restaurant i Oslo er sentralt plassert på Solli Plass. Det er enkelt å komme seg hit med et stort tilbud av offentlig transport, og resten av Oslo sentrum er i gåavstand. Det er derfor ikke noe problem å ta seg videre hvis dere skal fortsette julebordet med andre aktiviteter.  

VI HJELPER MED Å ARRANGERE JULEBORD

Dersom dere ønsker det kan vi bistå med å tilrettelegge julebordet slik det passer dere. Vi hjelper dere med å arrangere et julebord som blir en fantastisk kick off for det nye året!

Restauranten er godt tilrettelagt for både store og små selskaper. I tillegg til dette har vi en semiprivat avdeling med plass til opptil 10 personer. Dette passer godt for dere som ønsker et mer privat julebord i Oslo, spesielt hvis det skal holdes taler eller gjøres annonseringer. 

MAT OG DRIKKE HOS LISTEN TO BALJIT

Samosa chaat på bildet med ulike farger, sauser, graneteple og korriander. Vann med sitron og korriander på bordet. Menyen på bordet. Kniv på bordet. Solstråler i bildet.

Hos Listen to Baljit får dere ikke servert tradisjonell julemat, men herlige og smaksrike indiske retter. Vi har en enestående smaksmeny som består av gatemat fra de mest eksotiske hjørner av India. Det passer fint å bestille flere retter fra smaksmenyen slik at man kan dele. 

Indisk mat er kjent for å være sterk, og noen ganger kan det bli litt for sterkt for norske ganer. Derfor har våre gjester mulighet til å velge mellom flere forskjellige styrkegrader på maten. Snakk gjerne med servitøren om hva som kan passe for akkurat deres selskap. 

INDISKE COCKTAILS

Som drikke har vi et stort utvalg av indisk vin og øl, i tillegg til alkoholfri drikke – men det som virkelig kan sette fyr på årets julebord er våre helt unike indiske cocktails. Vi garanterer at disse vil varme godt i vinterkulda! Velg mellom indiske perler som Spicy Bellini, Chai-Tea-Ni eller Kala Khatta Margarita. 

RESERVER JULEBORD I OSLO PÅ INDISK RESTAURANT

Spander et julebord utenom det vanlige på dine ansatte!

Er du ute etter indisk mat i Oslo sentrum er det få steder som kan måle seg med Listen to Baljit. Vår restaurant er skapt med kjærlighet og respekt for indiske mattradisjoner, fra klassiske retter som Tikka Masala til helt unike street food-varianter. Vi byr på deilig, indisk mat, god stemning og flotte lokaler.

Reserver bord