Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Julebord i Oslo

Julebord i Oslo

Kokk med forkle viser logo for Listen to Baljit på skjorten

Hos Listen to Baljit får du ikke tradisjonell julemat – i stedet får du et julebord i Oslo som er noe helt utenom det vanlige! Vi serverer indisk mat og drikke som garantert varmer i vinterkulda. 

Book årets julebord

HOLD ÅRETS JULEBORD HOS LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit er et helt nytt konsept, hvor fine dining møter indisk gatemat. Menyen kombinerer vestlig inspirert mat med indiske food trucks og street food med komplekse krydderblandinger. Resultatet er en helt unik smaksopplevelse som garantert fyrer opp under julebordet.

JULEBORD NÆR OSLO SENTRUM

Vår restaurant i Oslo har en god beliggenhet og er sentralt plassert på Solli Plass, ikke langt unna hjertet av Oslo. Det er enkelt å komme seg hit med et stort tilbud av offentlig transport, og resten av Oslo sentrum er i gåavstand. Det er derfor ikke noe problem å ta seg videre hvis dere skal fortsette julebordet med underholdning og andre aktiviteter etter måltidet.

Les mer om julebord med indisk tema her.

VI HJELPER DEG MED Å ARRANGERE JULEBORD

Dersom dere ønsker, kan vi også bistå med å planleggingen av julebordet. Vi tilrettelegger restaurant, bar og selskapslokaler slik at det passer dere. Vi hjelper dere med å arrangere et julebord som blir en fantastisk kick off for det nye året!

LEI SELSKAPSLOKALE TIL JULEBORDET HOS OSS

Restauranten er godt tilrettelagt for både store og små selskaper, og byr på en hyggelig atmosfære. I tillegg til dette har vi en semiprivat avdeling i lokalet med plass til opptil 10 personer. Dette passer godt for dere som ønsker et mer intimt julebord i Oslo, spesielt hvis det skal holdes taler eller gjøres annonseringer.

MAT OG DRIKKE HOS LISTEN TO BALJIT

Hos Listen to Baljit får dere ikke servert tradisjonell julemat, men herlige og smaksrike indiske retter. Vi har en enestående smaksmeny som består av gatemat fra de mest eksotiske hjørner av India. Det passer fint å bestille flere retter fra smaksmenyen slik at man kan dele. 

MENY FOR ENHVER SMAK

Indisk mat er kjent for å være sterk, og noen ganger kan det bli litt for sterkt for norske ganer. Derfor har våre gjester mulighet til å velge mellom flere forskjellige styrkegrader på maten. Snakk gjerne med servitøren om hva som kan passe for akkurat deres selskap. Vi tilbyr mat for enhver smak, og vi er sikre på at alle finner noe de liker.

Utforsk vår meny her.

INDISKE COCKTAILS

Som drikke har vi et stort utvalg av indisk vin og øl, i tillegg til alkoholfri drikke – men det som virkelig kan sette fyr på årets julebord er våre helt unike indiske cocktails. Vi garanterer at disse vil varme godt i vinterkulda! Velg mellom indiske perler som Spicy Bellini, Chai-Tea-Ni eller Kala Khatta Margarita.

Samosa chaat på bildet med ulike farger, sauser, graneteple og korriander. Vann med sitron og korriander på bordet. Menyen på bordet. Kniv på bordet. Solstråler i bildet.

JULEBORD MED EN VRI HOS LISTEN TO BALJIT

Julebord er en sterk tradisjon i Norge, og en fin måte å avslutte arbeidsåret på. Vanligvis serveres det norsk julemat som ribbe og pinnekjøtt. Hos Listen to Baljit lager vi et julebord med en vri. Vårt mål er at dere får et vellykket arrangement som dere sent vil glemme.

RESERVER JULEBORDET FOR 2023 I OSLO PÅ INDISK RESTAURANT

Spander et julebord utenom det vanlige på dine ansatte! Hos oss kan både bedrifter og private arrangere julebord og andre sammenkomster.

Er du ute etter indisk mat i Oslo sentrum er det få steder som kan måle seg med Listen to Baljit. Vår restaurant er skapt med kjærlighet og respekt for indiske mattradisjoner, fra klassiske retter som Tikka Masala til helt unike street food-varianter. Vi byr på deilig, indisk mat, god stemning og flotte lokaler – perfekt for julebordet. 

Velkommen til Listen to Baljit – vi hjelper dere med årets julebord i Oslo!

Reserver bord