Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk Oslo sentrum

Indisk Oslo sentrum

Ser du etter indisk i Oslo sentrum?

Kom innom den indiske restauranten Listen to Baljit neste gang du befinner deg i sentrum. Her kan vi by unik indisk mat med retter som er inspirert av Indias gater. Våre retter er basert på vår forkjærlighet for indiske mattradisjoner, men vi har også laget egne street food varianter av de mest kjente rettene. Restauranten åpnet i slutten av 2018, og har allerede rukket å hente inn en rekke gode anmeldelser både fra gjester og journalister.

Kom innom eller ta kontakt idag for en unik matopplevelse midt i Oslo sentrum!

MAKE A BOOKING

INDISK STREET FOOD I OSLO SENTRUM

Restauranteier Baljit Singh ønsker å tilby indisk i Oslo sentrum på en annerledes måte, og lot seg inspirere av Indias food truck og sine egne familietradisjoner. Familien Singh har allerede startet en rekke populære indiske restauranter i Oslo, og etter åpningen i slutten av 2018 har også Listen to Baljit rukket å høste inn gode anmeldelser.

Listen to Baljit er restauranten for deg som ønsker å utforske Indias matkultur, og rettene er derfor spesialdesignet for et variert måltid som kan deles mellom flere gjester. Rettene baseres på det som heter “thali”, som enkelt forklart er det indiske ordet for tapas eller småretter. Navnet referer til mettalltallerkenene rettene serveres på, og hensikten med et thali-måltid er å kunne smake på seks ulike smaker. I indiske mattradisjoner er det vanlig å bruke minst seks forskjellige krydre i et måltid for å holde kroppen frisk. Krydder og urter inneholder nemlig en rekke antioksidanter som er med på å styrke immunforsvaret.

Les mer: Indisk mat Oslo

Rettene du får hos Listen to Baljit baseres på indiske mattradisjoner, egne familieoppskrifter og inspirasjon hentet fra Indias gater. Ønsker du å smake på spennende indisk i Oslo sentrum, er du hjertelig velkommen til oss for en unik matopplevelse.

EN SPENNENDE MENY

Har du lyst på spennende indisk mat?

Listen to Baljit er et nytt, spennende, moderne og indisk high-class konsept som kombinerer street food og fine dining, med en spennende og variert meny. Vi baserer konseptet vårt på indisk masala, og maten lages av kokker med lang erfaring fra det indiske kjøkken. Slik får du det beste fra indisk matkultur, laget og servert på autentisk vis midt i Oslo sentrum.

Vi har eksklusive kjente indiske retter, indiske cocktails og smakfull og rask street food. Menyen er stor og variert, og består blant annet av tradisjonsrike smaker som tandoori og tikka, røkt, karri, mildt eller spicy og hvitløk. Bestill retten med norsk laks, lam, biff eller kylling. Blant dessertene kan du smake på vegansk mango, søte indiske dumplings, iskrem eller andre smaker.

Spiser du ikke kjøtt har vi også smakfulle retter med deilig ris, friske grønnsaker og fantastiske sauser. Vi garanterer en kulinarisk opplevelse, uansett smakspreferanse. Hos Listen to Baljit tar vi deg på en reise gjennom Indias kjøkkentradisjoner servert på en ny og spennende måte, midt i Oslo sentrum.

KOM INNOM FOR EN UNIK SMAKSPOPPLEVELSE

Listen to Baljit serverer deg indisk i Oslo sentrum på et nytt og spennende vis. Restauranten passer for deg som ønsker å prøve retter fra ulike sider av den indiske kulturen. Den nye restauranten byr på en meny av varierte retter, inspirert av indisk street food, krydrede cocktails, søte desserter og tradisjonelle indiske retter. Dette er restauranten for enhver smak!

Les mer: Middag Oslo

Baljit Singh og hans familie har servert indisk i Oslo sentrum i over 30 år. Til nå har Baljit og familien åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter med både indisk og vestlig tvist.

Høres dette ut som noe for deg? Kom innom vår indiske restaurant.

Besøk Listentobaljit.no for bordreservering eller for mer informasjon.

Reserver bord