Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Middag Oslo

Middag Oslo

Opplev en spennende middag i Oslo hos den nye indiske restauranten Listen to Baljit. Her kan vi by på god mat og drikke samt eksklusive indiske retter med en moderne vri. 

Vår restaurant i Oslo ligger på Solli plass. Her holder vi til i nye og moderne lokaler, og konseptet er avslappende og tiltalende. Det er ikke for ingenting at vi kaller oss en av Oslos beste restauranter.

Kommer du til oss, byr vi på en smakfull indisk middag i Oslo.

MAKE A BOOKING

EN INDISK MIDDAG I OSLO

Prøv en smakfull middag hos Listen to Baljit, som tar deg med på en kulinarisk opplevelse langs Indias gater. Rettene baserer seg nemlig på inspirasjonen restauranteier Baljit Singh har hentet fra indiske food trucks. 

Denne inspirasjonen har Baljit kombinert med familieoppskrifter som har gått i tradisjoner, og resultatet er det han kaller for en indisk street food restaurant. Her byr han på både tradisjonsrike og moderne indiske middager i Oslo. 

Konseptet er avslappende, men mange av rettene baseres også på indisk fine dining. Her får du det beste fra to verdener servert på et sted – perfekt for deg som ser etter en unik middag i Oslo.

KOS DEG MENS VI SERVERER MATEN

Hos Listen to Baljit kan du smake deg gjennom en innholdsrik meny. Menyen har både småretter som gir deg muligheten til å smake på “alt” i ett måltid, og eksklusive middager. 

Velg mellom lam, fisk, kjøtt eller kylling. Spiser du ikke kjøtt, kan du også bestille vegetarmiddag full av smak, krydder og deilige grønnsaker. 

Til maten kan du bestille indisk brød og ris, som også finnes i utallige varianter og med mye god smak. Hvis dere er et større selskap hjelper vi dere gjerne med å sette sammen gode smaker, og dele rettene slik at alle får prøve litt av hvert. Street food er perfekt for nettopp en slik middag i Oslo.

MODERNE OG SMAKSRIKT KONSEPT

La middagen i Oslo bli en smaksrik opplevelse hos Listen to Baljit. 

Vi tilbyr et helt nytt konsept, startet av samme familie som står bak de populære og suksessfulle spisestedene Masala Politics, New Delhi Restaurant, Bombay Brasserie og Holy Cow. Restaurantene har mottatt stor oppmerksomhet og strålende anmeldelser fra blant annet Aftenposten og Dagens Næringsliv, og en rekke matbloggere.

LES MER OM EN AV DE BESTE RESTAURANTER I OSLO

Dagsavisens anmelder slo fast at det var all grunn til å lytte til Baljit – VGs anmelder kalte oss en varm oase i vinterkulda – Aftenpostens anmeldere spiste og drakk seg gjennom spennende kombinasjoner

Les mer om en av de beste indiske restauranter i Oslo

VÅR RESTAURANT I OSLO LIGGER PÅ SOLLI PLASS

Listen to Baljit passer for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske matkulturen, men også for deg som ønsker å prøve noe unikt. Ta med deg familien, venner eller lunsjmøtet for å smake en indisk middag midt i Oslo. 

Menyen består av retter fra hele India med en moderne vri, og rettene er proppfulle av deilige smaker. Er du nysgjerrig på indisk mat og kultur, vil vårt konsept være en perfekt måte å smake flere ulike retter i ett måltid. Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter. 

Besøk restauranten og begi deg ut på en kulinarisk reise gjennom Indias kjøkkentradisjoner med nye variasjoner.

Reserver bord