Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Middag Oslo

MIDDAG I OSLO PÅ EN AV BYENS BESTE RESTAURANTER

Opplev en spennende middag i Oslo hos den indiske restauranten Listen to Baljit. Her byr vi på eksklusive indiske retter med en moderne vri.

Book bord her

HVORFOR SPISE MIDDAGEN PÅ VÅR RESTAURANT I OSLO?

• Digg indisk street food

• Avslappende og hyggelig atmosfære med god stemning

• Sentral plassering

• Gode anmeldelser

Vår restaurant i Oslo ligger på Solli plass. Her holder vi til i nye og moderne lokaler, og kan by på avslappende og tiltalende atmosfære og god stemning. Det er ikke for ingenting at vi kaller oss en av Oslos beste restauranter.

Kommer du til oss, byr vi på en smakfull indisk middag i Oslo.

Åpningstider: Mandag – lørdag: 15:00-23:00 – Søndag: 14:00-22:00.

HAR DU IKKE MULIGHET TIL Å SPISE I RESTAURANTEN?

BESTILL TAKEAWAY OG HENT SELV

Om du ønsker å ta med maten, kan du bestille takeaway, og hente selv i restauranten.
Ring oss på 99 86 20 00 for å bestille takeaway, og hent selv etterpå.

BESTILL TAKEAWAY OG FÅ DET LEVERT

Du kan også få maten levert rett hjem. Bestill via Foodora eller Wolt, så leveres digg mat rett hjem.

NYT EN INDISK MIDDAG I OSLO

Prøv en smakfull middag hos Listen to Baljit, som tar deg med på en kulinarisk opplevelse langs Indias gater. De asiatiske rettene baserer seg nemlig på inspirasjonen restauranteier Baljit Singh har hentet fra indiske food trucks.

Denne inspirasjonen har Baljit kombinert med familieoppskrifter som har gått i tradisjoner, og resultatet er det han kaller for en indisk street food-restaurant. Her byr han på både tradisjonsrike og moderne indiske middager i Oslo.

Konseptet er avslappende, men mange av rettene baseres også på indisk fine dining. Her får du det beste fra to verdener servert på et sted – perfekt for deg som ser etter en unik middag i Oslo.

Hva er indisk street food?

Street food har blitt mer og mer populært med årene, men ikke alle har hørt om eller vet hva konseptet er. Kort oppsummert er det enkel gatemat, men vi har valgt å kombinere det indiske tradisjonsretter. Her kan du lese mer om street food og vår indiske vri på matkonseptet.

Les mer: Om indisk street food

NOEN AV MIDDAGSRETTENE DU FINNER I VÅR MENY

Hos oss får du mat utenom det vanlige, og vi byr på mange digge retter, perfekt til både middagen og lunsj. Her er noen av våre favoritter, og ta gjerne en titt på menyen for å se hva som frister.

Tandoori Jhinga

Her får du reker fra kysten marinert i karvefrø og røkt paprika (allergener: melk, skalldyr og egg). Dette er en av våre anbefalinger for deg som vil prøve en miks av indiske krydderblandinger og sjømat.

Beef Tikka

Mørbrad marinert i yoghurt, fersk koriander og indisk krydderblanding (allergener: melk). Denne retten passer perfekt for deg som er glad i kjøtt, men også ønsker en ny vri på biffmiddagen.

Butter chicken

Dette er marinert kylling i en deilig kremete saus laget av ferske tomater (allergener: melk og nøtter). Du velger selv om du ønsker med eller uten nøtter. Denne kyllingretten mikser spennende smaker og krydder, og byr på noe av det asiatisk mat er mest anerkjent for.

Se hele menyen her

KOS DEG MENS VI SERVERER MATEN

Hos Listen to Baljit kan du smake deg gjennom en innholdsrik meny. Menyen har både småretter som gir deg muligheten til å smake på «alt» i ett måltid, og eksklusive middager.

Velg mellom lam, fisk, kjøtt eller kylling. Spiser du ikke kjøtt, kan du også bestille en vegetarmiddag full av smak, krydder og deilige grønnsaker.

Til maten kan du bestille indisk brød og ris, som også finnes i utallige varianter og med mye god smak. Hvis dere er et større selskap hjelper vi dere gjerne med å sette sammen gode smaker og dele rettene slik at alle får prøve litt av hvert. Street food er perfekt for småretter og fingermat som kan deles.

MODERNE OG SMAKSRIKT KONSEPT I ALLE VÅRE RESTAURANTER I OSLO

La middagen i Oslo bli en smaksrik opplevelse hos Listen to Baljit.

Vi tilbyr et helt nytt konsept, startet av samme familie som står bak de populære og suksessfulle spisestedene Masala Politics og New Delhi. Restaurantene har mottatt stor oppmerksomhet og strålende anmeldelser fra blant annet Aftenposten og Dagens Næringsliv, og en rekke matbloggere.

LES MER OM EN AV DE BESTE RESTAURANTER I OSLO

Vi har flere gode anmeldelser å vise til som du kan lese mer om:

Dagsavisens anmelder slo fast at det var all grunn til å lytte til Baljit.

VGs anmelder kalte oss en varm oase i vinterkulda.

Aftenpostens anmeldere spiste og drakk seg gjennom spennende kombinasjoner.

Les mer om en av de beste indiske restauranter i Oslo

Kokk med forkle viser logo for Listen to Baljit på skjorten

Reserver bord