Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Oslo sentrum restaurant

Oslo sentrum restaurant

Hos Listen to Baljit sin restaurant i Oslo sentrum får du servert indisk mat som tar deg rett til gatene i India. Vi serverer trendy street food med en elegant vri, og du kan nyte maten i vår flotte restaurant eller ta med takeaway.

RESERVER BORD I DAG

BLANT OSLOS BESTE INDISKE

En kokk som holder et spyd med tandoori kylling og smiler. I forgrunnen er det andre kokker som ikke er fokusert. De lager også mat og holder spyd i hånden.

Listen to Baljit er blant Oslos beste indiske restauranter. Menyen vår er helt unik, og vi er overbevist om at vi har byens beste street food. Er du sulten på asiatisk er det Listen to Baljit du skal komme til. Reserver et bord eller bestill takeaway!

I Oslo sentrum er det flust av restauranter. Du får alt fra norsk mat til asiatisk og italiensk, ja stort sett hva enn du har lyst på.

EN OPPLEVELSE DU SENT VIL GLEMME

Har du ikke vært på Listen to Baljit ennå, bør du reservere et bord med det samme. Vi har en helt unik meny som du ikke finner maken til andre steder, og byr på trendy atmosfære i restauranten som ligger midt på Solli plass i Oslo sentrum.

EN INDISK PERLE I OSLO SENTRUM

Bilde av de ulike kokkene som lager mat. De har på hvit drakt med "listen to baljit" logo på kokkedraktene sine. Siste kokken prøver å legge en stål boks ned.

Du finner den indiske restauranten Listen to Baljit sentralt og tilgjengelig midt på Solli plass. Her byr vi på moderniserte indiske retter, og en spennende miks av både street food og eksklusiv indisk mat.

FORNØYDE GJESTER

Restauranten vår har mottatt mye ros, positive tilbakemeldinger og gode anmeldelser på TripAdvisor og hos noen av de største landsdekkende avisene. Mange av gjestene våre er allerede stamgjester, noe vi er svært stolte av.

Besøk vår restaurant Listen to Baljit i Oslo sentrum i dag du også!

Les mer: Restaurantanmeldelse av Listen to Baljit: ypperlig indisk.

MODERNE I OSLO SENTRUM – RESTAURANT LISTEN TO BALJIT

Ulike matretter på bordet med mange ulike farger og smaker. En kokk som legger ned en nan kurv på bordet. Levende lys. Tre bord.

Listen to Baljit er en moderne restaurant i Oslo sentrum, med deilig og god indisk mat som passer for enhver.

Er du allerede en tilhenger av indisk mat kommer du til å elske de mer moderne rettene vår restaurant har å by på. Her kan du smake deg gjennom alle Indias hjørner, i moderne lokaler som er skapt for dagens middagsgjester.

Den indiske restauranten vår kan gjerne beskrives som moderne og tidsriktig, men byr samtidig på tradisjonell indisk kultur på sitt beste.

EN AV DE BESTE RESTAURANTER DU FINNER I OSLO SENTRUM

Lokalene er smale og dype, og interiøret byr på en atmosfære du vanligvis får fra typiske lokale caféer på Grünerløkka. Når du kommer inn i lokalene, vil du se små trebord som står tett og dekorerte vegger med tegninger og flagg.

Blant disse tegningene får du klar beskjed fra Baljit: “Stop saying naan-bread” – naan er nemlig det indiske ordet for brød, så dersom du sier naan-brød, sier du egentlig brød-brød. 

OSLOS BESTE INDISKE?

Kunder som smiler og ler mens de spiser. Ulike bilder og statuer i bakgrunnen. Bord full av mat.

Oslo sentrum byr på mange spennende restauranter, men skal du prøve noe helt nytt og smakfullt, er Listen to Baljit restauranten for deg. 

Les mer om vår indiske restaurant i Oslo sentrum

Interiørmessig skiller vi oss ut fra andre tradisjonelle indiske restauranter, som vanligvis byr på mørkt interiør og tungt dekorerte vegger.

UTFORSK INDISK STREET FOOD I OSLO

Listen to Baljit er en restaurant i Oslo sentrum som gir deg en god og unik smaksopplevelse som er verdt besøket. Menyen vår er stor og variert, og du vil garantert finne noe som passer enhver smak.

INDIA – VERDENSBERØMT FOR GATEKJØKKEN

Gatemat er svært vanlig i India. Overalt hvor du finner travle gater, står det også boder og gatekjøkken på rekke og rad som serverer helt utrolige matretter. India er verdensberømt for den høye kvaliteten på matrettene som tilberedes fra relativt enkle gatekjøkken.

Alt dette har vi latt oss inspirere av og tatt med oss til Listen to Baljit for å kunne lage vår egen tvist og servere dette til det norske folk.

 

VI BRINGER INDIA TIL OSLO

Et trebord med mange ulike matretter, både hovedretter og streetfood. Mange ulike farger. Blader fra en plant på starten av bildet.

Street food er den perfekte måten å bli kjent med indiske mattradisjoner på, fordi de ulike rettene har store regionale forskjeller. På menyen hos Listen to Baljit finner du retter fra hele India.

Rettene er inspirert av indisk gatekjøkken, hvor menyen består av matretter fra alle Indias hjørner. Menyen har også småretter som gir deg muligheten til å smake på “alt” i ett og samme måltid. 

Rettene serveres på eksklusivt vis, og her kan du velge mellom en rett som består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. Du kan også bestille vegetarretter fulle av smak, krydder og grønnsaker.

KJENNETEGNET PÅ INDISK MAT

Tandoori lamb chops på en hvit tallerken med rød saus. En liten skål med salat på siden. En sitronskive på tallerken. Bestikkboks og te lys i bakgrunnen.

Det som kjennetegner all indisk mat er at den er full av smak, tekstur og aromatiske krydder. Krydderblandingene består ofte av:

  • Ingefær
  • Chilipepper
  • Gurkemeie
  • Sennep
  • Safran
  • Nellik
  • Kardemomme
  • Kanel

Hemmeligheten bak å lage autentisk, indisk mat er sammensetningen av riktig krydder i riktig mengde.

I indisk kultur fokuserer man mye på å holde kroppen sunn og frisk, og dette gjøres blant annet ved å spise mange forskjellige krydder. Krydder er laget av urter og planter som inneholder antioksidanter. Dette igjen bidrar til å holde kroppen frisk.

Krydder brukes derfor ikke bare i maten, men også i dessert og cocktails.

VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT

Masala dosa på tallerken med ulike sauser. En drink på bildet. På et trebord. Mange farger på bordet.

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo sentrum som allerede har rukket å bli mange restaurantgjesters favoritt. Og det er kanskje ikke så rart?

Restauranten baserer seg på unike indiske oppskrifter som har gått i generasjoner, men med en ny vri inspirert av indisk street food.

DETTE ER FAMILIEN SINGH

Familien Singh har servert indisk mat basert på oppskrifter som har gått i generasjoner i over 30 år i Oslo. Til nå har de åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter, hvor alle deres spisesteder har spennende indisk mat med en vestlig tvist.

 

FLERE RESTAURANTER I OSLO

Pepper fried calamari på en hvit tallerken. Bakgrunnen er det et mennesket, tallerken og glass. Alt ligger på et tre bord.

Baljit Singh kommer fra samme familie som blant annet står bak de populære restaurantene New Delhi, Masala Politics, Holy Cow og Bombay Brasserie. Drømmen var å starte en restaurant basert på indisk street food og fingermat, og resultatet ble en av Oslo sentrums beste restauranter.

UNIKT KONSEPT

Restauranten tilbyr et helt nytt og unikt konsept, og det nye spisestedet har allerede mottatt mye ros og oppmerksomhet siden åpningen i slutten av 2018. 

Listen to Baljit passer perfekt for deg som ønsker å prøvesmake spennende indiske matretter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta en tur innom restauranten i Oslo sentrum, og opplev indisk kultur på sitt beste. 

Familien Singh lover en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Reserver bord