Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Restaurant Solli

Restaurant Solli

Listen to Baljit er en ny og spennende restaurant på Solli Plass, vegg i vegg med Villa Paradiso. Vi har en helt særegen meny som består av autentisk street food fra de mest eksotiske hjørner av India. 

Gjør deg klar for en smaksopplevelse av de sjeldne!

MAKE A BOOKING

HVEM ER BALJIT, OG HVORFOR SKAL VI LYTTE?

Er det én som vet å drive restaurant, så er det Baljit Singh. Han er sønn av den kjente restauratøren Gurdial Singh, som kom til Norge for nesten 40 år siden og startet Norges første indiske restaurant. 

Siden den gang har det handlet om mat for familien Singh. Familien har åpnet flere suksessrike restauranter i Oslo sentrum som New Delhi, og Listen to Baljit er den nyeste restauranten i porteføljen. 

Baljit Singh skapte Listen to Baljit inspirert av food trucks og typisk mat som serveres gatelangs i India.  Ifølge Baljit er indisk gatemat den perfekte måten å smake seg gjennom Indias kokekunst og matkultur. På menyen finnes det derfor signaturretter fra gateboder over hele landet, i tillegg til tradisjonell, indisk mat med en moderne tvist.

NY RESTAURANT PÅ SOLLI PLASS

Solli plass har vært et samlingssted for folk i flere generasjoner, og har et yrende folkeliv fordi flere kryssende gater møtes her – blant annet Bygdøy allé og Drammensveien. Å anlegge restaurant på Solli er derfor på mange måter perfekt. Det er enkelt å komme seg hit fra indre og ytre bydeler, og sentrum er bare en spasertur unna. 

 Les også: Solli plass restaurant

I vår restaurant på Solli plass kan du bli med Baljit på en kulinarisk reise gjennom Indias regioner. Her får du indisk kokekunst servert på en ny og spennende måte, og du kan bli kjent med autentiske retter med ulike røtter i den indiske mattradisjonen. 

Ta med deg middagsdaten eller lunsjmøtet for å smake på autentisk indisk street food hos Listen to Baljit!

INDISK MATTRADISJON

Menyen hos Listen to Baljit er basert på indiske tradisjoner med en ny vri. I India serveres måltider som består av mange små retter med ulike smaker kalt thaali, og disse er ment for å deles mellom mange personer. Dette skaper stor matglede og lager en sosial ramme rundt måltidet. 

Ifølge indisk tro er det helsemessig gunstig å få i seg minst seks ulike smaker i det daglige inntaket, og dette har vi tatt med oss til vår restaurant på Solli plass.

PÅ MENYEN

Kunder som spiser keema pav. Kunden smører kjøttdeig på det indiske brødet sitt. Ulike mattretter i bakgrunnen på bordet. Tallerken med ris og butter chicken.

Menyen hos Listen to Baljit er svært variert. Vi byr på indiske og tradisjonelle retter basert på autentisk masala, altså tradisjonelle krydderblandinger, fra alle hjørner av India. Rettene består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. 

Er du vegetarianer kan du velge blant et stort utvalg vegetarretter fylt med mye smak, krydder og grønnsaker. Mange indere er vegetarianere av religiøse grunner, og India er derfor et utmerket sted for vegetarianere å spise gode og varierte måltider. 

I tillegg til dette kan vi by på en usedvanlig spennende cocktailmeny. Prøv indiske spesialiteter som Spicy Bellini, Chai-Tea-Ni eller Kala Khatta Margarita. Vi har også et stort utvalg indisk vin og øl, og selvfølgelig alkoholfrie alternativer for de som ønsker det.

Reserver bord