Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Solli plass restaurant

Solli plass restaurant

Er du ute etter spisesteder på Solli plass? Restauranten Listen to Baljit ligger flott plassert i moderne lokaler sentralt på Solli. Velkommen til oss og en autentisk indisk aften.

RESERVER BORD I DAG

OM BALJIT

Indiskfødte restauratør Sardar Gurdial Singh kom til Oslo i 1982, etter å ha utviklet sine kokkeferdigheter på The Ashoka Hotel i Delhi, og grunnla Maharaja Restaurant. Listen to Baljit på Solli Plass ble startet av hans sønn, Baljit Singh Padda.

Baljit ønsket å starte noe helt nytt innenfor den indiske restaurantkulturen da han åpnet sin egen restaurant på Solli plass. Hos Listen to Baljit handler derfor alt om indisk street food. På menyen finnes det gatemat fra hele India, og et variert utvalg tradisjonell indisk mat med en moderne vri. Listen to Baljit er stedet hvor du kan oppleve det beste innen indisk fine dining, eller ta med deg en smakfull lunsj i farten.

PÅ MENYEN

Ved vår restaurant på Solli plass er menyen variert og spennende. Her kan du smake på unike indiske oppskrifter som har gått i generasjoner, i tillegg til street food fra de mest eksotiske hjørner av India. Listen to Baljit byr virkelig på en kulinarisk reise gjennom Indias regioner.

Menyen består av autentisk masala fra indiske gårder, og maten tilberedes av kokker med lang erfaring fra det indiske kjøkken. Et utvalg av retter du kan bestille er:

  • Lam
  • Curry
  • Poteter tilberedt på indisk vis
  • Kylling på spyd
  • Indisk brød

I tillegg til dette har Listen to Baljit et godt utvalg vegetarretter. Mange indere er vegetarianere av religiøse årsaker, og India er derfor et ypperlig land å besøke for alle vegetarianere. Ved vår restaurant på Solli plass kan du som er vegetarianer spise både variert og godt, med mange grønnsaker og rike smaker.

 

 

INDISK STREET FOOD – SOLLI PLASS RESTAURANT

Er du ute etter en helt spesiell matopplevelse, bør du ta turen til Listen to Baljit. Ingen annen restaurant i Oslo kan måle seg med vår street food – det er vi helt sikre på!

India har lang tradisjon for å servere de mest fantastiske matretter fra gateboder, og noen av disse bodene er verdensberømte. Street food startet som et billig alternativ til arbeidere som jobbet til sent på kvelden, men er i dag utbredt blant alle indere. Ulike indiske regioner har ulike tradisjoner for maten som serveres, og ved vår restaurant på Solli plass kan du smake på et godt utvalg av regionale favoritter.   

Våre thali-inspirerte retter er små retter som enkelt kan deles mellom flere. Dersom du vil smake på litt av alt, er det thali du skal bestille. Kombiner mange småretter for en unik smaksopplevelse, beriket med fyldige, indiske sauser. Spør gjerne servitøren hvis du trenger hjelp til å sette sammen et autentisk indisk måltid.

RESERVER ET BORD PÅ SOLLI PLASS RESTAURANT

Listen to Baljit er en ny restaurant i Oslo, som raskt har blitt utrolig populær blant de som elsker indisk mat. Ønsker du å smake på maten som Godt.no kalte ypperlig indisk, fargerikt og velsmakende? Da bør du reservere et bord allerede nå.

Vi tilbyr både middag og lunsj til lokale og tilreisende, barn og voksne.  Gi deg en bedre matopplevelse med vår restaurant på Solli Plass!

Bruk kontaktskjemaet nedenfor til å reservere et bord, og gi gjerne beskjed om noen i selskapet har allergier eller spesielle preferanser. Vi gjør vårt ytterste for å tilrettelegge måltidet slik at alle får en hyggelig og smakrik aften.

Reserver bord