Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Restauranter Oslo vest

Restauranter Oslo vest

Listen to Baljit er en av mange spennende restauranter på Oslo Vest. Restauranten åpnet i slutten av 2018, og har siden den gang opplevd stor pågang og gode anmeldelser. Listen to Baljit er et indisk street food-konsept, med en spennende og innholdsrik meny og noe for enhver smak. 

Høres dette ut som noe for deg? Velkommen til vår flotte restaurant på Solli plass!

RESERVER BORD I DAG

LISTEN TO BALJIT

Blant mange indiske restauranter på Oslo Vest, finner du den unike restauranten Listen to Baljit. Dette er et perfekt indisk spisested som byr på fargerik og velsmakende mat inspirert av Indias gater. 

Restauranten står i kontrast til de mer tradisjonelle indiske restaurantene vi vanligvis møter, som gjerne er preget av et mørkere interiør. Istedenfor har restauranten Listen to Baljit et utseende inspirert av Oslos moderne caféer, med moderne kunst på veggene og ungdommelig cafeinteriør. 

DETTE ER BALJIT

Takeaway og catering - New Delhi

Da restauranteier Baljit Singh ønsket å starte en ny restaurant på Oslo Vest, ønsket han å skape noe unikt. Dette resulterte i et ekstraordinært konsept, som kombinerer vestlig inspirert mat med indiske food trucks og street food med komplekse krydderblandinger. Menyen er innholdsrik, og valgene er uendelige. Kombiner flere småretter for å få en unik smaksopplevelse, eller velg et tradisjonelt indisk måltid med ris, tandoori saus og naan. 

Menyen har garantert noe for enhver smak, og her kan du gjerne egenkomponere måltidet ditt selv. Avslutt måltidet med en smaksrik vin og en søt dessert. Spør gjerne også om kokkens anbefalinger om du er usikker på hva du bør prøve. 

Vi anbefaler våre thali-inspirerte retter for å kunne kombinere flere smaker i ett måltid. På denne måten kan du også dele rettene med spisevennene dine. 

Les mer: Ny restaurant Oslo

EN KULINARISK OPPLEVELSE PÅ EN AV DE BESTE RESTAURANTER PÅ OSLO VEST

På Sollis plass, rett ved mange av Oslo Vests mest omtalte restauranter, finner du nyåpnede Listen to Baljit. Restauranten har allerede rukket å høste inn mange gode anmeldelser fra noen av landets største aviser og anmeldere. 

Restauranteier Baljit Singh tok over lokalene til gamle italienske Savoia, og har skapt et indisk konsept som er utenom det vanlige. Restauranten åpnet i slutten av 2018, mellom den populære restauranten Villa Paradiso og den britiske naturmatkjeden Leon.

ANBEFALT RESTAURANT

Anmelderne har allerede fått testet ut dette unike konseptet og har overøst Singh med komplimenter.

Dagsavisens anmelder slo fast at det var all grunn til å lytte til Baljit – VGs anmelder kalte oss en varm oase i vinterkulda – Aftenpostens anmeldere spiste og drakk seg gjennom spennende kombinasjoner

Restauranten har allerede rukket å bli en av de mest populære restaurantene på Oslo Vest. 

PÅ MENYEN

Menyen er innholdsrik, og Singh lover en kulinarisk opplevelse for enhver smak. Maten er fargerik, velsmakende og moderne. Du kan smake på mange kjente indiske retter, og mindre kjente og egenkomponerte retter. 

Opplev smaker som deilige tandoori-sauser, tikka, røkt, karri, spicy eller mildt, hvitløk og andre smaksrike urter og krydder. Kombiner dette med biff, kylling, lam eller vegetaralternativer, og opplev unike smakssammensetninger. 

NOEN AV VERDENS DYKTIGSTE KOKKER

For å gjøre maten så autentisk som mulig, har Singh også med seg erfarne kokker fra det indiske kjøkken. Mange av kokkene har lang erfaring, og en ekstraordinær kokkekompetanse som viser god forståelse for indiske mattradisjoner. 

Mange av de thali-inspirerte rettene kan deles, slik at dere sammen kan smake dere gjennom menyen. Street food passer perfekt for deg som ønsker å smake på litt av alt. 

Hos Listen to Baljit finner du retter fra hele India som er laget med en moderne vri, og som er proppfulle av deilige smaker, grønnsaker og sauser. Menyen består av en unik kombinasjon av smaker som søtt, syrlig, krydret, spicy, mildt, og sauser med deilige teksturer. 

Rettene serveres med en eksklusiv presentasjon, og egner seg derfor meget godt til fotografering – perfekt for det moderne samfunn! 

EN MODERNE INDISK RESTAURANT MED LANG FAMILIEHISTORIE

Baljit Singh er absolutt ingen nykommer i bransjen, og han og familien har lang erfaring med å åpne nye og suksessfulle restauranter. Familien hans har åpnet en rekke restauranter på Oslo Vest og ellers i Oslo, og har over 30 års erfaring fra restaurantbransjen. Familien Singh var faktisk en av de første til å åpne en indisk restaurant i Oslo. 

Familien står bak mange tradisjonelle og utradisjonelle restauranter basert på indiske tradisjoner og kultur, som spisestedene Bombay Brasserie, Holy Cow og New Delhi restaurant

I 2018 hadde Baljit Singh et ønske og mål om å starte en restaurant på Oslo Vest basert på inspirasjon fra indiske food trucks og indisk gatemat. Listen to Baljit er en nyåpnet restaurant som byr på et unikt og spennende indisk konsept, med en helt ny og moderne vri. 

TRADISJONSRIKT OG MODERNE

Pepper fried calamari på en hvit tallerken. Bakgrunnen er det et mennesket, tallerken og glass. Alt ligger på et tre bord.

Baljit har kombinert indisk street food med oppskrifter som har gått igjen i familien i generasjoner. Resultatet er altså Listen to Baljit. Her serverer han gjestene både tradisjonsrike og moderne indiske retter. Vår restaurant på Solli plass er avslappende, men er også preget av eksklusiv indisk fine dining og moderne presentasjon. 

Hos Listen to Baljit får du det beste fra to verdener servert på et sted, og restauranten egner seg for deg som ser etter bra restauranter på Oslo Vest som har noe for alle. 

Menyen er tilrettelagt dagens moderne spisegjester, og med nesten 50 retter totalt kan du prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta med deg middagsdaten eller lunsjmøtet for å smake autentisk indisk mat og moderne indisk street food. 

Vi ser frem til å servere deg en kulinarisk opplevelse som vi er svært stolte av!

Reserver bord